Știri

Copa America 2024: programul semifinalelor, cote la pariuri si favorite

Duminică dimineață s-a stabilit și numele ultimei echipe care a obținut calificarea în semifinalele Copei America 2024. Uruguay a trecut de Brazilia și se alătura Columbiei, Canadei și Argentinei în drumul spre câștigarea trofeului.

copa america betting offers, tournament odds and free bets

Copa America 2024 este o competiție care a ajuns aproape de final. Tocmai s-au decis meciurile din semifinale, acolo unde Argentina va înfrunta Canada și Uruguay urmează să joace împotriva Columbiei. Nu vor fi deloc dueluri ușoare pentru că în prima semifinală sunt angrenate echipe care s-au întâlnit și în faza grupelor, iar în cea de-a doua semifinală, naționalele se cunosc foarte bine, fiind ambele din America de Sud.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Program semifinale Copa America 2024

  • 10.07.2024: Argentina - Canada, ora 03:00, ora României
  • 11.07.2024: Uruguay - Columbia, ora 03:00, ora României

Argentina, marea favorită a bookmakerilor

Argentina a mai învins Canada

Cotele caselor de pariuri sunt din nou de partea Argentinei. Naționala „Pumelor” a mai învins Canada cu scorul de 2-0 în chiar primul duel al competiției, ambele fiind parte din Grupa A. Julian Alvarez (Manchester City) și Lautaro Martinez (Inter) au înscris golurile victoriei argentiniene. Ca și atunci, Argentina are cotă 1.38 să câștige meciul, în timp ce o victorie surpriză a Canadei ne bagă în buzunare un profit de 9.50 de ori mai mare decât miza pariată.

În doar două rânduri s-au duelat Argentina și Canada, iar de fiecare dată Argentina s-a impus fără să primească gol. De altfel, singurul gol primit de Messi & Co. în decursul acestei competiții a venit după jocul cu Ecuador din sferturi, unde calificarea a venit datorită penalty-urilor.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Duelul câștigătoarelor de grupă

Uruguay și Columbia sunt naționalele care s-au impus în Grupa C și D, acolo unde au încheiat pe prima poziție, lucru pe care au ținut să-l confirme și în sferturile de finală. Uruguay a trecut la penalty-uri de Brazilia, în timp ce Columbia s-a distrat cu Panama și a câștigat cu scorul de 5-0.

Ultimele lor trei confruntări s-au încheiat la egalitate la expirarea timpului regulamentar, însă în 2021, Columbia a trecut la penalty-uri de Uruguay, după ce scorul a fost 0-0. Din nou va fi un duel echilibrat, Unibet pune la bătaie cotă 2.75 pentru victoria ambelor echipe, în timp ce 3.05 este cota egalului. Ambele sunt neînvinse, jocul a fost unul convingător, ceea ce înseamnă că rămâne un duel deschis oricărui rezultat.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri