Știri

Clasamentul final al Grupei D de la Euro 2024

Marți seară, 25 iunie 2024, printre cele patru meciuri ale rundei cu numărul 3 din faza grupelor s-au regăsit și meciurile din Grupa D, în urma cărora s-a stabilit ierarhia finală. Iată cine le-a luat fața Olandei și Franței.:


Olanda și Franța au plecat din poziția de favorite la câștigarea meciurilor din runda a 3-a a Grupei D, dar realitatea a fost cu totul alta. Olanda chiar a pierdut meciul împotriva Austriei, 2-3 a fost scorul acelei confruntări care a dat peste cap calculele. În celălalt duel al Grupei D, Polonia și Franța au încheiat 1-1, ambele goluri fiind înscrise din penalty. Primul a înscris Kylian Mbappe, ulterior a înscris și veteranul Robert Lewandowski.

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum
  • Franța - Polonia 1-1
  • Olanda - Austria 2-3

Cu toate că Olanda s-a clasat abia pe locul al treilea la finalul meciurilor din faza grupelor, și-a adjudecat locul în optimile de finală. Dacă România va încheie pe 2 în Grupa E, atunci urmează să joace cu Franța,.

Clasament final Grupa D Euro 2024

  1. Austria - 6 puncte
  2. Franța - 5 puncte
  3. Olanda - 4 puncte
  4. Polonia - 1 punct

Conform formatului Euro 2024, în optimi merg cele mai bine două clasate în cele patru grupe, dar lor și se alătură și cele mai bine 4 clasate echipe pe locul 3 din fiecare grupă. Olanda este pe primul loc în acest clasament și matematic își așteaptă adversarul. S-ar putea duela cu Anglia sau câștigătoarea Grupei E.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri