Știri

Clasament final al Grupei B de la Euro 2024

Luni seară au avut loc și ultimele două meciuri din cadrul Grupei B de la Euro 2024 și cu această ocazie s-au stabilit alte două echipe calificate în optimile de finală și o a treia care așteaptă rezultatele din celelalte grupe pentru a merge și ea în fazele superioare.


Spania a reușit să joace un fotbal suficient de bun pentru a obține calificarea din poziția de lider al Grupei B, în timp ce norocoasa Italia a dat lovitura în ultimele secunde și merge la braț cu Spania în optimile de finală. Totul după ce ibericii au învins-o cu scorul de 1-0 pe Albania, în timp ce Croația - Italia s-a încheiat 1-1, cu italienii care au egalat în minutul 90+8, atunci când Zaccagni a trimis mingea în poartă după o pasă venită de la Calafiori.

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Clasament final Grupa B Euro 2024

  1. Spania - 9 puncte
  2. Italia - 4 puncte
  3. Croația - 2 puncte
  4. Albania - 1 punct

Spania și Italia sunt deja în optimile de finală Euro 2024, în timp ce Croația are nevoie de o minune pentru a merge și ea în această fază. Trebuie ca Slovenia, Cehia, Georgia și Serbia să piardă, ceea ce va fi destul de dificil. Pe de altă parte, rezultatul acesta ajută enorm România, echipă care este suficient să nu piardă cu Slovacia și dacă Belgia bate Ucraina, să meargă în optimile de finală.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri