Știri

Cine este Virtus – adversarul FCSB din Champions League

Campioana României urmează să întâlnească AC Virtus în primul tur de calificare al Champions League. Cine este adversarul FCSB, cine este antrenor și ce valoare are lotul?


În luna iunie s-au tras la sorți meciurile din turul I și turul II de calificare din Liga Campionilor, iar FCSB a picat cu AC Virtus. La o primă vedere, campioana României are un meci ușor și ar trebui să se califice fără probleme. Însă, iată cine este Virtus și de ce ar trebui să își facă griji formația bucureșteană:

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

A. C. Virtus - performanță și trofee

Înființată în anul 1964, A.C Virtus joacă pe Stadio di Acquaviva, un stadion pe care încap 2.000 de suporteri. Patronul clubului este Pier Domenico Giulianelli, iar pe antrenor îl cheamă Luigi Bizzotto. În decursul celor 60 de ani de existență, clubul din San Marino a câștigat o singură dată titlul, în ediția trecută de campionat. În sezonul 1987/88 a încheiat pe locul secund, dar acestea sunt cele mai bune performanțe obținute în campionat.

De-a lungul timpului, A.C. Virtus a mai cucerit și alte trei trofee. Este vorba despre Cupa San Marino, în sezonul 2022-23, Super Cupa în 2023 și San Marino Trofeul Federal în anul 1988. De asemenea, clubul care joacă în negru și verde, negru sau alb și albastru va debuta în cupele europene abia în meciul cu FCSB.

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Cât valorează AC Virtus Acquaviva

Campionatul din San Marino nu este unul 100% profesionist și de obicei, jucătorii au și alte locuri de muncă pe lângă faptul că joacă în prima ligă. Se întâmplă lucrul acesta și cu echipa campioană a San Marino, cotată la o valoare de piață de 1,04 milioane de euro. Cel mai valoros jucător este Alessandro Pecci, aripa dreaptă pe care clubul tocmai l-a transferat din postura de jucător liber de contract. Valoarea de piață a lui Pecci este 125.000 de euro.

Simone Benincasa (atacant), Alessandro Golinucci (mijlocaș central) și portarul Alex Passaniti sunt și ei cotați la 100.000 euro, fiind cei mai valoroși componenți ai lotului antrenat de Luigi Bizzotto.

Cine este antrenorul lui A.C Virtus

În vârstă de 64 de ani, tehnicianul Luigi Bizzotto nu a fost niciodată un jucător al unei echipe de top, deși și-a început cariera la Juventus. A rezistat doar un sezon, iar din 1980 și până în 1990 când s-a retras, a jucat doar pe la echipe precum Imperia, BIellesse, Casale, Taranto, Reggiana, Trento, Rimino și Jesina.

Cariera de antrenor și-a început-o în 1999, ca manager al echipei de U19 a echipei Ravenna, iar din sezonul 2011/12 a devenit antrenorul secund al naționalei San Marino. Din sezonul 2015/16 a devenit antrenor principal al echipei La Fiorita, la Tre Penne a semnat începând cu sezonul 2017/18, iar la Virtus a venit în sezonul 2019/20.

141 este numărul de meciuri pe care Bizzotto le are pe banca echipei campioane a statului San Marino, cu o medie de 1,84 puncte obținute per meci. Este un adept al formulei 4-2-3-1.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri