Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cine câștigă titlul de golgheter în Premier League 2022/23

Premier League 2022-23 este gata de start. Și, dincolo de lupta pentru titlu, disputa pentru Champions League, ori cea pentru evitarea retrogradării, fără îndoială, după o vară în care transferurile vizând oamenii de gol nu au lipsit, extrem de interesantă se anunță și confruntarea pentru titul de golgheter.

Si-n stagiunea precedentă lupta pentru titlul de golgheter a fost extrem de disputată, fiind tranșată, ca și întrecerea pentru titlu, doar în utima etapă. Umăr la umăr, Mohamed Salah și Son Heung-min aveau să împartă premiul. Și aceasta după ce, autor a unei duble, Son părea în măsură să-l obțină. Salah a marcat însă și el pentru a egala situația.

Fără îndoială, cei doi este de așteptat să se numere și anul acesta printre protagoniști. Lista pretendenților este însă extrem de lungă, mai ales după ce această vară a adus nenumărate mutări importante de jucători capabili să se bată pentru titlul de golgheter.

Cotele la pariuri pentru cel mai bun marcator din Premier League 2022/23

De altfel, cel mai bun exemplu este că, în opinia celor de la Betano Romania, Mo Salah este creditat doar cu șansa a doua de a repeta performanța de anul trecut, cota oferită fiind de 5.50. În timp ce principal favorit este Ering Haaland, ajuns la Manchester City, chiar dacă acesta a fost ”tăcut” în Supercupa cu Liverpool. Norvegianul primește o cotă de 3.80.

Top marcatori in Premier League

Harry Kane, golgheterul naționalei Angliei este a treilea, cu cota 7, în timp ce pe patru îl găsim pe nou vârf al lui Liverpool, Darwin Nunez, care a impresionat în amicale și a înscris și contra lui City, cu cota 13, înaintea lui Son și Gabriel Jesus, ajuns la Arsenal, care aduc, fiecare, un câștig de 15 ori miza pariată. Cristiano Ronaldo, cota 18, este creditat doar cu a șaptea poziție în ierarhia potențialilor golgheteri în Premier League 2022-23.