Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cine iese campioana la finalul sezonului 2021-2022 de Premier League?

A mai ramas o saptamana pana la primul meci oficial din sezonul 2021-2022 de Premier League. Pe 13 august, Brentford – Arsenal este meciul care da startul unuia dintre cele mai tari campionate de fotbal din lume.

Chelsea - ponturi fotbal

Cine castiga Premier League 2021-2022

Manchester City este vazuta favorita, cota 1.65 gasesti la Betano pentru un al treilea titlu consecutiv al “cetatenilor”. Chelsea si Liverpool au cota 6.00 sa castige ele titlul, urmate fiind de Manchester United, cota 7.00.

Premier League sezon 2022-23 - Campioni

De asemenea, Manchester City este dornica sa bata record dupa record, iar urmatorul pe care il vizeaza este sa castige de cel putin trei ori consecutiv titlul de campioana si in conditiile acestea sa devina a doua echipa din istoria Premier League care reuseste lucrul acesta. Manchester United a reusit lucrul acesta in trei randuri (1992-93, 1998-01 si 2006-09).

Grealish, cel mai scump transfer din istoria Premier League

Echipele din Manchester nu se lupta doar in meciurile de campionat, ci si pe piata transferurilor. De data aceasta City pare ca a invins, asta dupa ce a facut cel mai scump transfer din istoria Premier League. Campioana l-a achizionat pe internationalul Jack Grealish de la Aston Villa, in schimbul caruia a platit 117.5 milioane de euro, suma ce este cu 12.6 milioane mai mare decat cea cheltuita de United pentru aducerea lui Paul Pogba.

In contextul acesta, “cetatenii” nu au facut decat sa-si consolideze locul 1 in clasamentul celor mai valoroase loturi din Premier League. Dincolo de campionat, o sa fie un sezon lung, avand in vedere ca daca ajunge in fazele superioare ale tuturor competitiilor, o echipa din Anglia poate ajunge la peste 50 de meciuri per sezon.

Inceput tare de sezon pentru campioana

Dintre toate echipele cu sanse reale la campionat, Manchester City are cel mai greu inceput de sezon. In primele sase etape are patru derby-uri, excluzand meciul din Super Cupa Angliei, meci unde o intalneste pe Leicester, cu o saptamana inaintea debutului de sezon.

Prima etapa o scoate in calea lui City pe Tottenham Hotspur. Apoi, treptat, intalneste Arsenal (etapa 3), Leicester City (etapa 4) si Chelsea (etapa 6). Abia in runda cu numarul 11 urmeaza sa aiba loc “Manchester Derby”, iar in etapa cu numarul 7 va juca pe terenul lui Liverpool.

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere