Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cinci predictii pariuri pentru Premier League sezonul 2022/2023

Sportul este imprevizibil, insa la inceput de sezon specialistii sunt cei care se ocupa de pariurile antepost si va ofera acum cinci pariuri curajoase pentru sezonul 2022/23.

Sa fie Tottenham Hotspur surpriza sezonului in Premier League?

Fotbalul englez pare ca a fost arestat de Manchester City, echipa care a iesit campioana in ultimele doua sezoane de Premier League. Totusi, au mai existat cazuri cand o echipa surpiza a castigat campionatul si cel mai recent exemplu este Leicester City. De data aceasta specialistii merg pe mana lui Spurs, echipa care dispune de o linie de atac excelenta si in aceasta pauza de mercato a incercat sa aduca jucatori capabili sa o intareasca si in linia defensiva.

In editia trecuta a incheiat la 22 de puncte in spatele campioana Manchester City, insa a reusit sa arate ca poate tine pasul cu echipele de top.

Eddie Howe sa fie concediat pana de Craciun

Antrenorii joaca un rol important in sanul echipelor de plkuton, iar Newcastle este una dintre ele si pare ca asteptarile sunt mari din partea conducerii. Astfel, s-ar putea ca presiunea sa fie mare pe umerii lui Eddie Howe, antrenorul pe care “cotofenele” il au in momentul de fata.  S-a investit mult in transferuri de catre conducerea lui Newcastle, iar aceste costuri s-ar putea rasfrange asupra antrenorului adus inaintea acestui sezon daca rezultatele nu sunt pe masura.

Everton sa retrogradeze

Vine dupa unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimii ani, iar asta s-ar putea sa mearga mai departe si de data aceasta sa avem parte de un nou sezon in care Everton sa aiba probleme in a ramane in primul esalon. Poate ca exista pasionati de fotbal care cred ca acela a fost un simplu accident, insa “Caramelele” au demonstrat ca sunt vulnerabile. Sa fie oare un nou sezon slab pentru a doua cea mai importanta echipa din orasul Liverpool?

Aston Villa sa termine intre primele 6 clasate

Una dintre cele mai interesante echipe si totodata serioase a demonstrat ca stie sa tina pasul cu echipele care au acelasi obiectiv indraznet ca si ea. Philippe Coutinho si Ollie Watkins sunt doi dintre jucatorii de la care exista asteptari mari si ce pot decide meciurile cheie. A efectuat mutari importante si in compartimentul defensiv prin aducerea lui Diego Carlos sau Boubacar Kamara.

Jack Grealish sa fie jucatorul anului

Unul dintre jucatorii cu cea mai importanta crestere de la un sezon la altul este Jack Grealish. Englezul a functionat bine sub comanda lui Pep Guardiola si pare ca transferul la Manchester City i-a priit acestuia. Cifrele lui au fost de luat in calcul si atunci este normal sa ne gandim ca ar putea sa fie unul dintre cei mai exponentiali jucatori si cu cel mai mare aport adus incat sa fie propus pentru jucatorului anului in fotbalul englez. S-a maturizat sub comanda lui Guardiola si dintr-un jucator putin egiost a devenit un adevarat altruist.