Știri

Carlos Alcaraz revine de la 0-1 la seturi si merge in semifinalele Wimbledon 2024

Jucătorul de tenis Carlos Alcaraz l-a învins cu scorul de 5-7, 6-4, 6-2, 6-2 pe americanul Tommy Paul și obține calificarea în semifinalele Wimbledon 2024. Ce șanse are ibericul la câștigarea turneului?


Carlos Alcaraz (3 ATP) a reușit să obțină calificarea în semifinalele Wimbledon 2024 după ce l-a învins în patru seturi pe americanul Tommy Paul (13 ATP). Ibericul a revenit de la 0-1 la seturi și după trei ore și 15 minute a fost declarat câștigător cu scorul de 5-7, 6-4, 6-2, 6-2. Partida a avut loc cu acoperișul tras.

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Meciul a fost unul spectaculos, cei doi jucători au început în forță, iar primul act a avut nevoie de prelungiri. Acela a fost și cel mai lung set, următoarele trei nu au depășit 50 de minute fiecare. Deținător al trofeului, Carlos Alcaraz a reușit ca până în prezent să obțină trei trofee de Grand Slam, Australian Open fiind singurul dintre ele care îi lipsește.

Datorită țintarului, Alcaraz urmează să îl întâlnească pe Daniil Medvedev în semifinalele turneului, după ce rusul l-a eliminat pe liderul mondial. De cinci seturi a avut nevoie Medvedev pentru a trece de Jannik Sinner.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri