Calendar Premier League 2017

Calendar Premier League 2017

Sursa foto: kayavancouver

Cu siguranta editia viitoare de Premier League este asteptata cu foarte mare interes, avand in vedere mai ales desfasurarea sezonului trecut. Si aici nu ne referim doar la castigarea titlului de catre Leicester, ci si la parcursul modest al celor de la Chelsea, Liverpool si, poate, Manchester United.

Evident ca am fost curiosi sa vedem cand vom avea primul derby in sezonul ce va sa vina si nu a trebuit sa ne uitam prea mult pana sa descoperim asta. Campionatul va incepe pe 13 august, cand vom avea, printre altele, partida dintre Arsenal si Liverpool, insa si cea dintre Chelsea si West Ham. ”Ciocanarii” au promis o campanie de achizitii serioasa in aceasta vara, in urma careia doresc sa se bata pentru un loc de Champions League.

In alte partide din prima runda, Manchester United va juca in deplasare cu Bournemouth, Tottenham se va deplasa la Liverpool, pentru meciul cu Everton, Manchester City va primi vizita celor de la Sunderland, iar Leicester se va deplasa la Hull.

Nu va trece mult din acest calendar Premier League 2017 si vom avea un alt derby.

Este vorba despre meciul dintre Leicester si Arsenal, care va avea loc in etapa secunda. Sigur, avand in vedere numarul echipelor care se bat pentru un loc de Champions League, in aproape fiecare runda vom avea un derby. In urmatoarea etapa Manchester City o va intalni pe teren propriu pe West Ham, avand loc si duelul dintre Tottenham si Liverpool.

Calendar Premier League 2017

Dintre derby-urile de prima mana la ora actuala, sa spunem ca derby-ul orasului Manchester va avea loc in runda a patra, cu United ca gazda, iar cel londonez dintre Arsenal si Chelsea se va disputa in runda a sasea. Desi, sincer, nu credem ca Leicester va mentine ritmul extraordinar si in acest sezon, sa spunem ca meciul dintre Chelsea si Leicester va avea loc doua etape mai tarziu. In urmatoarea runda se vor intalni Chelsea si Manchester United, iar in urmatoarea runda Tottenham va primi vizita lui Leicester.

Observam, prin urmare, ca acest calendar Premier League 2017 contine multe derby-uri inca din prima jumatate a turului de campionat.

Primul meci tare din a doua parte a turului se va desfasura intre Arsenal si Tottenham, chiar in etapa cu numarul 11. Etapa urmatoare Arsenal va avea un alt derby, deplasandu-se pe Old Trafford, pentru intalnirea cu Manchester United. In runda cu numarul 13, Tottenham se va deplasa pe Stamford Bridge, pentru duelul cu Chelsea, intalnirea dintre Manchester City si Chelsea fiind runda imediat urmatoare.

Calendar Premier League 2017

Manchester City si Arsenal, doua echipe care vor juca in Champions League in acest sezon, se vor intalni in etapa cu numarul 17, in vreme ce ultima etapa a turului, disputata de pe 2 ianuarie, programeaza meciurile dintre Tottenham si Chelsea, respectiv West Ham si Manchester United.

Este greu de spus pe cine avantajeaza acest calendar Premier League 2017, cel putin in turul de campionat. Aceasta casa de pariuri o da ca favorita pe Manchester City la castigarea campionatului, aceasta fiind urmata de rivala sa locala, Manchester United, in vreme ce Arsenal si Chelsea sunt la egalitate, pe pozitia a treia.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Barcelona are buget de aproape 1 miliard euro pentru 2018 E un record in istoria clubului Desi sezonul trecut a castigat doar Copa del Rey, fiind eliminata in sferturile Champions League, FC Barcelona a inregistrat venituri record in istoria clubului, venit...
Pariuri Formula 1 – Echipa de constructori Renault ne aduce un Value Bet Renault are un cuplu foarte puternic de piloti acum Sursa foto: www.formula1.com Mai avem 4 curse in acest an calendaristic, iar aici o includ si pe cea de la Circuit of the Americas din acest weeke...
Fundasul lui Real Madrid acuzat de evaziune fiscala Este vorba despre brazilianul Marcelo In ultimii ani mai multi fotbalisti, mai ales cei ce jucau/joaca in La Liga, au fost acuzati de evaziune fiscala asupra statului spaniol. Daca doar cu doua sapta...