Știri

Bursa transferurilor – 13 iunie 2022

Miscari importante pe piata transferurilor si in ziua de 13 iunie 2022. Cea mai rasunatoare semnatura a fost data de Erling Haaland, cel care a ales sa se mute in Premier League din campionatul Germaniei. Nu este singurul transfer de zeci de milioane de euro.

Erling Haaland a bătut palma cu Manchester City

Erling Haaland, din Germania la campioana Manchester City

Manchester City - Ponturi fotbal

Atacantul norvegian in varsta de 21 de ani a ales Premier League in detrimentul Bundesliga. Erling Haaland a semnat cu Manchester City si asta dupa ce a reusit 86 de goluri in 89 de meciuri de la venirea lui la Borussia Dortmund. Suma de transfer nu este deloc una mica, ci acesta a ales sa se mute la City in schimbul a 51.2 milioane de lire sterline.

Este o zi foarte buna pentru mine si pentru familia mea”, a spus Erling Haaland dupa ce a semnat contractul cu City. Acesta va imbraca tricoul campioanei Angliei pentru urmatorii cinci ani. Astfel, el va fi jucatorul lui City pana la 1 iulie 2027.

Giorgio Chiellini, de la Juve la Los Angeles FC

Un nume sonor in fotbalul mondial, Giorgio Chiellini a ales sa plece din fotbalul de top din Europa si incepand cu sezonul urmator va imbraca tricoul lui Los Angeles FC. In varsta de 37 de ani, acesta va fi omul de baza din apararea echipei care evolueaza in Major League Soccer, Conferinta de Vest. A plecat din postura de liber de contract de la Juventus Torino, asta dupa 17 ani de fotbal jucat in Serie A.

Dat fiind faptul ca are o varsta inaintata, Giorgio Chiellini a ales sa se retraga si de la echipa nationala, facand totul public in urma cu putine zile. “Urmatorul capitol”, asta a postat fundasul italian pe retelele de socializare, atunci cand a aparut imbracat in echipamentul lui Los Angeles FC.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sportingbet Sport

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Top case de pariuri