Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Brazilia a anunțat lotul final pentru Cupa Mondială 2022

Tite, selecționerul Braziliei a anunțat lotul final pe care se va baza pentru participarea la Cupa Mondială din Qatar. 15 jucători joacă în Anglia!

Campionatul Mondial de fotbal stă să înceapă peste mai puțin de două săptămâni, iar loturile finale ale celor 32 de echipe încep să fie anunțate. Prima echipă participantă care a anunțat lotul oficial este Brazilia. Aceasta se bazează pe 26 de jucători, iar 15 dintre aceștia evoluează în Premier League, cel mai puternic campionat al Europei.

 

Cu siguranță misiunea lui Tite nu a fost una ușoară, deoarece dispune de o arie de selecție foarte mare și au existat mai mulți jucători de valoare pe același post. Există și câteva absențe, pe lângă Megalhaes, Roberto Firmino nu s-a regăsit nici el în lotul de 26 de jucători.

Lotul Braziliei pentru Cupa Mondială

Portari: Alisson (Liverpool), Ederon (Manchester City), Weverton (Palmeiras).

Fundași: Danilo (Juventus), Dani Alves (Pumas), Alex Sandro (Juventus), Alex Telels (Sevilla), Thiago Silva (Chelsea), Marquinhos (PSG), Eder Militao (Real Madrid), Bremer(Juventus).

Mijlocași: Casemiro (Manchester United), Fabinho (Liverpool), Bruno Guimaraes (Newcastle), Fred (Manchester United), Everton Ribeiro (Flamengo), Lucas Paqueta (West Ham United).

Atacanți: Neymar (PSG), Vinicius Junior (Real Madrid), Gabriel Martinelli (Arsenal), Raphinha (Barcelona), Antony (Manchester United), Rodrygo (Real Madrid), Gabriel Jesus (Arsenal) RIcharlison (Tottenham), Pedro (Flamengo).

Brazilia evoluează în Grupa D de la Campionatul Mondial din Qatar, alături de naționalele Serbiei, Camerunului și Elveției.

Programul Braziliei la CM 2022:

  • Brazilia vs Serbia, 24 noiembrie, ora 21:00
  • Brazilia vs Elveția, 28 noiembrie, ora 18:00
  • Camerun vs Brazilia, 2 decembrie 2022, ora 21:00