Știri

Belgia vs Romania - Ce incredere au casele de pariuri in tricolori

Belgia - România este meciul care ne interesează din toate cele trei programate sâmbătă, 22 iunie 2024 în cadrul rundei cu numărul 2 de la Euro 2024. Iată cotele pe care cei mai populari operatori le oferă pentru meciul de la ora 22:00:


Belgia a început cu stângul Euro 2024, dar urmează un meci contra României pe care toată lumea se așteaptă să-l câștige. Sunt și câteva excepții care cred că tricolorii pot repeta figura frumoasă din confruntarea cu Ucraina (3-0), însă ar fi o adevărată surpriză. Casele de pariuri online au listat cotele pentru Belgia - România și nu sunt deloc în avantajul naționalei antrenate de Edi Iordănescu.

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Belgia, cotă de cel mult 1.54 să învingă România

Operatorii de top din România au încredere foarte mare în Belgia și vin cu o serie de cote care nu depășesc 1.54 pentru succesul diavolilor roșii. Această cotă o regăsim la Unibet, în timp ce Betano, Superbet și Casa Pariurilor pun la bătaie doar o cotă de 1.50 pentru un eventual succes belgian în meciul de sâmbătă seară. Cea mai mică cotă o are Fortuna, doar 1.47 pentru triumful lui KDB & Co.

Dacă România bate Belgia, atunci cine pariază pe victoria tricolorilor sigur va face un profit considerabil. 7.20 este cea mai mare cotă pe care bookmakerii o oferă naționalei noastre. Casa Pariurilor este cea care dă această cotație, în timp ce Unibet oferă doar cotă 6.4, Superbet cotă 7.0 și Betano cotă 6.8.

Marchează România?

Am înscris de trei ori împotriva Ucrainei, dar oare putem înscrie cel puțin un gol și în compania Belgiei? Nu va fi deloc ușor, dar nici imposibil, iar ceea ce s-a întâmplat în victoria Slovaciei din runda inagurală ne dă speranțe că putem face și noi lucrul acesta. 1.65 este cota Betano pariuri pentru nu gol înscris de România în poarta lui Casteels. Cotă 1.59 are un gol înscris de România dacă pariem la Unibet pariuri, iar cotă 1.67 este cota Superbet pariuri pentru peste 0.5 goluri România.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri