Știri

Australia s-a calificat la Cupa Mondiala 2022

Selectionata de fotbal a Australiei a reusit sa obtina calificarea la Cupa Mondiala din Qatar, dupa ce a eliminat reprezentanta Americii de Sud, Peru, in urma penalty-urilor.


Andrew Redmayne (Sydney FC) a fost eroul Australiei dupa ce a intrat in ultimul minut al prelungirilor si acest lucru s-a dovedit a fi o schimbare inspirata. Australia s-a calificat la Cupa Mondiala din Qatar dupa ce a invins Peru (5-4) in urma loviturilor de la 11 m si a devenit penultima formatie care obtine calfiicarea.

In our centenary year, we’re ready to #GiveIt100 at another FIFA World Cup 💯💚💛 Yes that’s right, the Socceroos have done it! #AllForTheSocceroos

Posted by Subway Socceroos on Monday, June 13, 2022

In urma succesului, ea s-a alaturat celor trei Grupei D, acolo unde urmeaza sa le infrunte pe Franta, Danemarca si Tunisia si unde urmeaza sa aiba ultima sansa la castigarea grupei. 19.00 este cota oferita de casa de pariuri online Unibet pentru castigarea Grupei D de catre Australia.

  • Franta – cota 1.37
  • Danemarca – cota 4.50
  • Tunisia – cota 13.00
  • Australia – cota 19.00

Echipa folosita de Australia in barajul cu Peru: Ryan (Redmanyne) – Rowless, Wright, Atkinson (Karacic), Behich (Goodwin) – Mooy – Boyle, Hrustic, Irvine, Leckie (Maclaren) – Duke (Mabil). Antrenor: Graham Arnold (58 ani).

Cu Franta si Danemarca urmeaza sa se dueleze din nou, asta dupa ce a mai fost adversara lor si la editia din 2018. Acum s-a calificat pentru a cincea oara consecutiv la Mondial, unde de-a lungul timpului a reusit o singura data sa iasa din faza grupelor. Atingerea optimilor de finala este cea mai buna prestatie obtinuta de “canguri”. S-a intamplat la editia din 2006, atunci cand Australia a reusit o victorie, o remiza si in alte doua dueluri au pierdut.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri