Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Australia s-a calificat la Cupa Mondiala 2022

Selectionata de fotbal a Australiei a reusit sa obtina calificarea la Cupa Mondiala din Qatar, dupa ce a eliminat reprezentanta Americii de Sud, Peru, in urma penalty-urilor.

Andrew Redmayne (Sydney FC) a fost eroul Australiei dupa ce a intrat in ultimul minut al prelungirilor si acest lucru s-a dovedit a fi o schimbare inspirata. Australia s-a calificat la Cupa Mondiala din Qatar dupa ce a invins Peru (5-4) in urma loviturilor de la 11 m si a devenit penultima formatie care obtine calfiicarea.

In urma succesului, ea s-a alaturat celor trei Grupei D, acolo unde urmeaza sa le infrunte pe Franta, Danemarca si Tunisia si unde urmeaza sa aiba ultima sansa la castigarea grupei. 19.00 este cota oferita de casa de pariuri online Unibet pentru castigarea Grupei D de catre Australia.

  • Franta – cota 1.37
  • Danemarca – cota 4.50
  • Tunisia – cota 13.00
  • Australia – cota 19.00

Echipa folosita de Australia in barajul cu Peru: Ryan (Redmanyne) – Rowless, Wright, Atkinson (Karacic), Behich (Goodwin) – Mooy – Boyle, Hrustic, Irvine, Leckie (Maclaren) – Duke (Mabil). Antrenor: Graham Arnold (58 ani).

Cu Franta si Danemarca urmeaza sa se dueleze din nou, asta dupa ce a mai fost adversara lor si la editia din 2018. Acum s-a calificat pentru a cincea oara consecutiv la Mondial, unde de-a lungul timpului a reusit o singura data sa iasa din faza grupelor. Atingerea optimilor de finala este cea mai buna prestatie obtinuta de “canguri”. S-a intamplat la editia din 2006, atunci cand Australia a reusit o victorie, o remiza si in alte doua dueluri au pierdut.