Atletico nu renunta la Griezmann


Atletico nu renunta la Griezmann. Conducerea celor de la Atletico Madrid incearca din rasputeri sa il pastreze pe starul francez si pentru urmatorul sezon.

FC Barcelona asteapta momentul oportun pentru a-l aduce pe Antoine Griezmann pe Camp Nou. In contractul dintre Atletico Madrid si francezul Griezmann exista un moment in care clauza de reziliere se injumatateste, iar catalanii abia asteapta acel moment. Conducerea clubului Atletico Madrid incearca din rasputeri sa il tina inca un sezon pe Metroprolitano, acestia ii propun francezului acelasi salariu ca la Barca. Presa spaniola a scris de ceva timp ca urmatoarea destinatie a internationalului francez va fi la Barcelona. Directorul executiv a lui Atletico, Miguel Angel Gil Marin, vrea sa faca tot posibilul ca Antoine Griezmann sa se razgandeasca cu privire la plecarea pe Camp Nou.

Clauza de reziliere a lui Griezmann va ajunge in aceasta vara la suma de 100 de milioane de euro, suma pe care catalanii vor sa o plateasca. Prelungirea contractului cu Atletico atarna de un fir de ata. Se stie de o buna perioada de timp ca francezul este dorit de Barca, iar conducerea lui Atletico s-a gandit la marirea salariului pana la suma oferita de catalani. Patronatul lui Atletico vrea sa coopereze cat mai mult cu interesele fotbalistului, acestia vor merge cat de departe este posibil pentru a-l tine pe francez, chiar si pana la suma de 20 de milioane de euro. FC Barcelona i-a facut o oferta cu acelasi salariu, presa spaniola spune ca Antoine Griezmann va deveni al doilea pe scara celor mai bine platiti de la Barcelona, primul fiind Messi. Spaniolii scriu ca starul francez ar fi pus la punct toate detaliile in legatura cu transferul si ca suma salariului se poate modifica in functie de cerintele sale. Catalanii vor sa-i vanda si pe Coutinho si pe Dembele pentru a-l cumpara pe francez. Pe parcursul anului pot aparea si alti jucatori pe care Barca s-ar fi decis sa-i vanda pentru a echilibra bugetul.

Daca francezul Griezmann nu va prelungi contractul cu Atletico, Barcelona il va transfera inainte de inceperea Campionatului Mondial din vara anului acesta. Transferul pare sa fie ajuns la ultimele detalii, Griezmann va avea numarul “7” la Barcelona, mai trebuie doar sa scada suma clauzei de reziliere. Atacantul francez a fost cumparat de Atletico Madrid in anul 2014, cand a semnat un contract pe o perioada de 9 ani.