Știri

Arbitrul de la Romania – Olanda a fost suspendat pentru trucare de meciuri

UEFA a decis care vor fi brigăzile de arbitraj în meciurile din cadrul optimilor de finală ale Euro 2024, iar centralul meciului României cu Olanda este unul controversat. În trecut a fost acuzat pentru trucare de meciuri și suspendat șase luni din fotbal.


Deși este arbitru la EURO 2024 și urmează să fie la centru în meciul România – Olanda, germanul Felix Zwayer are un trecut tumultos. Arbitrul în vârstă de 43 de ani a fost suspendat în trecut pentru trucare de meciuri. Scandalul monstru a avut loc în 2005, pe vremea când era asistentul lui Robert Hoyzer. Zwayer a fost acuzat că a primit 300 euro pentru a participa alătură de centralul Hoyzer să trucheze meciuri.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Felix Zwater a recunoscut totul, motiv pentru care a primit o suspendare de șase luni. Nu a fost exclus datorită denunțului făcut. Centralul meciului România – Olanda a anunțat federația germană de practicile lui Hoyzer. Imediat după suspendare a revenit în arbitraj ca central, iar din 2009 conduce meciuri în prima ligă a Germaniei și din 2012 a primit ecusonul de arbitru FIFA.

Meciul România – Olanda urmează să aibă loc marți, 2 iulie 2024, de la ora 19:00, în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri