Știri

Anglia se califica cu noroc in sferturile de finala

Naționala de fotbal a Angliei a reușit să se impună cu scorul de 2-1 în fața Slovaciei, dar calificarea a fost una norocoasă, cu golul egalizator marcat în prelungiri.


Anglia – Slovacia a fost al treilea meci din optimile de finală programat la Euro 2024, iar în urma victoriei cu scorul de 2-1, naționala condusă de Gareth Southgate s-a calificat în sferturile de finală. Succesul a fost unul norocos, Anglia reușind să egaleze în minutul 90+5, iar apoi a dat lovitura în prima repriză a prelungirilor.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Jude Bellingham și Harry Kane au reușit să aducă victoria Angliei și totodată calificarea între cele mai bune opt echipe naționale din Europa. Meciul a început mai curajos pentru Slovacia, Strelec a pasat decisiv pentru Schranz care a deschis scorul în minutul 25 și a stabilit scorul pauzei. Anglia a avut gol anulat la cinci minute după pauză și apoi a așteptat 95 de minute pentru ca starul lui Real Madrid să înscrie și să împingă meciul în prelungiri. Datorită victoriei, Anglia va juca cu Elveția în sferturile de finală.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri