Știri

Anglia invinge pentru prima oara in istorie Serbia si Bellingham intra in istoria fotbalului

Serbia - Anglia a fost meciul care a tras cortina peste a treia zi de fotbal de la Euro 2024, fiind și cel mai echilibrat meci din cele trei programate în 16 iunie 2024. Anglia a câștigat cu scorul de 1-0, bifând primul succes din istorie în fața Serbiei, iar autorul golului a intrat în istoria fotbalului.


Jude Bellingham a adus victoria naționalei Angliei în meciul de debut la Euro 2024. Buyako Saka l-a găsit excelent pe mijlocașul lui Real Madrid, acesta din urmă deschizând scorul în minutul 13. Deși ocazii de poartă au mai fost, acela a fost și scorul final care a permis Angliei să debuteze cu dreptul la turneul final și deja să preia ștafeta de lider al Grupei C.

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Totodată, mijlocașul lui Real Madrid a intrat în istoria Angliei ca fiind primul marcator în confruntările directe cu Serbia și a devenit singurul jucător care la nici 21 de ani a jucat la trei mari turnee în tricoul Angliei. Născut în data de 29.06.2003, Jude Bellingham are 20 de ani și joacă la al treilea mare turneu alături de Albion, după Euro 2020 și Campionatul Mondial din Qatar 2022. Este primul jucător european care reușește această performanță.

Următorul meci al Angliei urmează să aibă loc în 20 iunie, atunci când se va duela cu Danemarca, la Frankfurt, pe „Deutsche Bank Park”.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri