Știri

Anglia confirma cotele caselor de pariuri si va juca in semifinalele Euro 202

Anglia a avut nevoie de penalty-uri pentru a obține calificarea în semifinalele Euro 2024. A reușit s-o învingă cu scorul de 1-1 (5-3 după penalty-uri) pe Elveția.


Anglia era favorita caselor de pariuri la câștigare Euro 2024, iar conform parcursului foarte bun a reușit să confirme aceste așteptări. Harry Kane & Co. au avut din nou un meci greu în sferturile de finală, unde Elveția a fost naționala care a deschis scorul. Breel Embolo (AS Monaco) a deschis scorul în minutul 75, după ce a fost servit excelent de Dan Ndoye (Bologna). Minunea nu a durat prea mult timp, deoarece după doar cinci minute de la deschiderea scorului a venit și replica naționalei Angliei.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Declan Rice (Arsenal) a pasat decisiv pentru coechipierul său de la Arsenal, Bukayo Saka și acesta din urmă a restabilit egalitatea în minutul 80 al partide. În prelungiri, cele două naționale au preferat să nu riște, iar tabela nu a suferit modificări și au mers la penalty-uri. Mult mai lucizi de la punctul cu var, jucătorii englezi au transformat toate cele cinci serii, în timp ce Embolo a devenit demon pentru Elveția prin ratarea penalty-ului din prima serie, Anglia reușind să se impună cu 1-1 (5-3, după penalty-uri).


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri