Al 3-lea copil pentru Messi


Al 3-lea copil pentru Messi. Lionel Messi a lipsit astazi din lotul trimis la meciul cu Malaga. El si inca trei jucatori ai Barcelonei au fost absenti astazi: Andres Iniesta, Nelson Semedo, respective Denis Suarez. Locul lui Messi a fost ocupat de Yerry Mina, absenta lui fiind motivata: sotia sa a nascut astazi inca un baiat. Atacantul Barcelonei a anuntat pe un site de socializare starea fiului sau, dar si a sotiei sale: ”Bine ai venit, Ciro! Mulțumim lui Dumnezeu că totul e perfect. El și mama lui sunt bine. Suntem foarte fericiți” a fost mesajul starului argentinian, atasat unei fotografii emotionante cu noul-nascut, conform celor de la digisport.ro

Lionel Messi are impreuna cu sotia sa, Antonella, 3 baieti: Mateo, Thiago si Ciro. Cei doi sunt impreuna din anul 2008, inca de la varsta de 20 de ani, desi se cunosteau de cand erau copii. In anul 2012, imediat dupa ce Antonella a ramas insarcinata, Leo Messi a facut acest lucru public printr-un gest facut la meciul dintre Argentina si Ecuador, si-a bagat mingea sub tricou dupa ce a inscris un gol. Thiago, primul lor fiu, s-a nascut in noiembrie 2012, in Barcelona. In aprilie 2015, Messi a anuntat pe pagina sa de Facebook ca al doilea copil este pe drum, lipsind de la meciul cu Atletico Madrid. Mateo s-a nascut pe 11 septembrie 2015, tot in Barcelona. In vara anului trecut, Messi si Antonella s-au casatorit intr-un hotel de lux din Rosario.

Desi pare barbatul perfect, starul argentinian a avut in trecut probleme cu legea. In anul 2014 a fost acuzat impreuna cu tatal sau ca nu si-au platit taxele la statul spaniol. El si tatal sau au fost interogati si suspectati de catre judecatorii spanioli ca au datorii in valoare de 5,3 milioane de dolari, taxe neplatite. Aceasta suma a venit din urma suspectarii lor ca au infiintat un grup unde imaginea forbalistului era exploatata fara niciun contract.

Leo Messi a fost declarat de catre Diego Maradona drept succesorul sau, datorita stilului de joc asemanator. Intre anii 2009-2012 a primit consecutiv Balonul de Aur. In anul 2015 a devenit singurul jucator din lume cu 5 baloane de aur.