Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sportingbet bonus

Profita acum de oferta de bun venit la Sportingbet. Pentru primul tau depozit la aceasta agentie primestii premii de pana la 400 RON de inscriere. Vom discuta pe larg despre conditiile de acordare si termenii ce trebuie respectati pentru a transforma bonusul in bani reali.

Oamenii sunt interesati si de:

Sportingbet bonus sport

Bonusul de bun venit de la Sportingbet ajunge pana la 400 RON in premii si 50 de rotiri gratuite la sloturi. Pentru a primi acest bonus trebuie sa indepliniti misiunile de bun venit, sunt 4 misiuni din care puteti castiga pariuri gratuite, pariuri fara risc si rotiri gratuite. Daca reusiti sa indepliniti aceste misiuni primiti la final inca 50 RON pariu gratuit + 30 rotiri gratuite.

misiune bonus sportingbet

1. Procent bonus

Sportingbet este o agentie de top atunci cand vine vorba de pariuri sportive in special pentru pariuri live. Clientii noi au parte de un procent de 100% pentru premiile totale de 400 RON ce se acorda dupa indeplinirea misiunilor de bun venit.

Premii de 400 RON + 50 de rotiri gratuite
Pariază acum

2. Valoarea bonusului

Valoarea bonusului este de 400 RON la Sportingbet Romania. Pentru a lua toata suma oferita de aceasta agentie clientilor noi, trebuie sa indepliniti misiunile de pariere.

3. Conditii de rulaj

Pentru premiile castigate la inscrierea pe Sportingbet avem un rulaj x1. Rulaj simplu asta pentru ca banii bonus sunt creditati sub forma de pariuri gratuite.

4. Depozit minim

Pentru a te califica trebuie sa faci un depozit de minim 40 RON. Daca toate pariurile necesare din misiunile impuse de Sportingbet sunt castigatoare, atunci este suficient cu doar 40 RON sa obtineti toate premiile puse in joc.

5. Cote minime

Cota minima este de 1.70 pentru indeplinirea rulajului acestui bonus.

6. Valabilitatea bonusului

Dupa ce ati inceput misiunile de la Sportingbet, aveti 3 zile pentru a utiliza fiecare pariu gratuit primit. Daca ne referim la rotiri gratuite atunci aveti 7 zile pentru a le activa. Iar pentru a indeplini conditiile de rulaj pentru bonusul castigat din rotiri gratuite, aveti 14 zile.

7. Conditii de retragere a bonusului

Premiile de pana la 400 RON vor fi creditate ca pariuri gratuite. Un freebet poate fi retras abia dupa ce este pariat o singura data, doar profitul ramane in contul tau daca pariul facut este castigator.

Sportingbet bonus pentru cazino online

La sectiunea de cazino oferita de Sportingbet avem multe jocuri cunoscute dar si cateva sloturi exclusive ce pot fi intalnite doar aici pentru ca sunt produse de compania care detine aceasta agentie de pariuri. Clientii noi au parte de un bonus generos de 100% pana la 700 RON, conditiile de rulaj fiind normale pentru un asemenea bonus de cazino.

Sportingbet bonus cazino

Bonusul de bun venit de la Sportingbet pentru sectiunea de cazino este de 100% pana la 700 RON. Pentru a primi bonusul trebuie sa faceti primul depozit in aceeasi zi in care v-ati inregistrat. Depozitul minim este de 40 RON. Bonusul trebuie rulat de minim 40 de ori in termen de 7 zile. Nu se iau in calcul depozitele facute prin Skrill sau Neteller.

700 ron bonus cazino