Villarreal vs Malaga - Primera Division - Analiza si pronostic


villareal-malaga
 

Villarreal vs Malaga – Primera Division – Analiza si pronostic

Camp El Madrigal din Villarreal gazduieste in aceasta seara de la ora 21:30 al doilea joc al etapei cu numarul 15 din La Liga, Villarreal urmand sa primeasaca vizita Malagai.

Villarreal este cea mai buna echipa din La Liga daca nu punem la socoteala Top 3-ul care are deja un avans considerabil fata de ”submarinul galben”. Prin succesul clar din runda trecuta, 3:0 pe terenul lui Levante, Villarreal a ajuns la 26 de puncte, sapte mai putin mai fata de Real Madrid. Echipa pregatita de Marcelino a suferit un singur esec in ultimele cinci runde, acasa cu Getafe. Dupa aceea infrangee a urmat remiza cu Atletico Madrid, astfel ca Villarreal dupa trei victorii interne la rand nu a mai reusit sa castige acasa de doua jocuri.

Jaume Costa, Dos Santos si Dorado vor reveni dupa ce au lipsit in runda trecuta din diverse motive. In schimb lipsesc din cauza ca sunt accidentati Pantic si Farinos.

Echipa probabila Villarreal (4-4-2): Asenjo – Mario, Musacchio, Gabriel, Jokic – Perez, Trigueros, Bruno, Cani – Uche, Giovani

Malaga este departe de echipa care acum doua sezoane lupta pentru un loc european, schimbarile de la nivelul lotului facandu-se simtite. Malaga are in prezent doar 13 puncte si se afla pe locul 14. Daca pierd acest joc Formatia antrenata de neamtul Bernhard Schuster risca sa ajunga chiar in zona locurile retrogradabile daca va pierde al treilea meci consecutiv in La Liga. Luni a fost invinsa pe propriul teren cu 1:2 de Athletic Bilbao. Dupa acel joc Malaga a ajuns la trei meciuri consecutive incheiate cu goluri in ambele porti si la patru partide incheiate cu peste doua goluri in ultimele cinci runde. Desi a disputat sapte jocuri in deplasa Malaga inca nu a reusit sa obtina o victorie externa. A obtinut totusi patru puncte in urma a patru remize.

Portillo este suspendat si va rata acest joc. La fel ca si colegul sau de compartiment, Roque Santa Cruz, sud-americanul fiind accidentat.

Echipa probabila Malaga (4-2-3-1): Caballero – Angeleri, Sanchez, Weligton, Antunes – Tissone, Darder – Samuel, Anderson, Eliseu – Juanmi

Ultima intalnire directa a avut loc in aprilie 2012, Villarrel castigand pe El Madrigal cu 2:1. De notat ca in ultimele patru confruntari dintre Villarreal si Malaga de fiecare data am avut parte de goluri in ambele porti.

In conditiile in care jocul Malagai in deplasare este unul modest cotele oferite de WilliamHill (1.55 – 4.00 – 6.00) par a fi conforme cu realitatea. In fata uneia dintre cele mai slabe echipe in jocurile din deplasare credem ca Villarreal va reusi sa bifeze trei puncte cu care sa ramana pe loc de Champions League si dupa aceasta etapa. Malaga in toate deplasarile din sezonul curent in care a pierdut s-a aflat la pauza la egalitate cu adversara. La fel credem ca vor sta lucrurile si astazi, cum de altfel s-a intamplat si in ultima confruntare directa.

Pronosticul nostru: victorie Villarreal la o cota de 1.55 la WilliamHill
Suplimentar: x pauza / 1 final pentru o cota de 4.33 la WilliamHill

scris de Gaby