Villareal - Girona. Submarinul galben țintește primul succes din acest sezon.

La Liga oferă în această zi de vineri câteva partide extrem de interesante care cu siguranță vor crea mare interes în rândul suporterilor. Ultima partidă de pe tabloul acestei zile este cea dintre Villareal și Girona, programată de la ora 23:00 pe Estadio Ceramica. Cele două formații nu au cel mai bun start de sezon, iar tocmai acest joc poate reprezenta pentru ambele o descătușare în privința obținerii celor trei puncte.
villarreal girona

Villareal a reușit sezonul trecută să impresioneze abia spre final când echipa lui Calleja Revilla a înregistrat o serie de partide extrem de pozitive, reușind astfel să termine pe poziția a 5-a cu 61 de puncte, fiind totuși destul de departe de ultimul loc de UCL, mulțumindu-se astfel cu o reîntoarcere în grupele UEL. Anul acesta se dorește o performanță mai mare, dar se pare că start-ul de sezon nu îi este deloc prielnic submarinului galben care nu a reușit să obțină o victorie în cele două jocuri disputate. Prima partidă a adus și prima înfrângere chiar pe teren propriu în fața celor de la Real Sociedad, scor 1-2, în timp ce etapa trecută a remizat pe Ramon Sanchez Pizjuan în fața Sevilliei, scor 0-0.

Girona vine pe terenul celor de la Villareal cu dorința de a reuși un rezultat pozitiv deși premisele acestei partide nu sunt deloc în favoarea echipei lui Sacristan. Aceasta a reușit o performanță excelentă în stagiunea precedentă când a strâns nu mai puțin de 51 de puncte și ocupând poziția a 10-a în clasamentul din La Liga, lucru de lăudat pentru o nou-promovată la vremea respectivă, iar cu puțină șansă echipa din Girona putea prinde chiar un bilet pentru cupele europene. Anul acesta se dorește într-adevăr și mai mult, dar lotul nu este unul chiar atât de competitiv, fiind destul de dificil să se repete extraordinar-ul de acum un an, dar cu siguranță echipa lui Sacristan se va lupta până la final. Sezonul a început destul de slab pentru aceasta, remizând pe teren propriu cu nou-promovata Valladolid, scor 0-0, și pierzând tot pe teren propriu în fața vicecampioanei Real Madrid,scor 1-4, într-o partidă pe care au dominat-o timp de 40 de minute până la egalarea lui Los Blancos.

Casele de pariuri dau o favorită certă la victorie și a ceea este Villareal care are un lot mult mai valoros și mai experimentat, iar cu siguranță echipa lui Calleja Revilla va fi lovită de orgoliu și va încerca să obțină prima victorie din noul sezon, deși nu îi va fi deloc ușor deoarece adversara din această seară trăiește în oglindă ca submarinul galben. Cel mai indicat pronostic este cel pe goluri, mizând pe minim două marcate de Villareal care rămâne extrem de ofensivă pe teren propriu, și pe trei la final pe tabelă, Girona având și ea șanse să își facă apariția prin Portu sau Garcia pe lista marcatorilor.