Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Valladolid vs Celta Vigo ponturi și pronosticuri 19.10.2022

Miercuri seara, de la ora 20:00, Celta Vigo si Valladolid se vor duela pe Estadio Jose Zorrilla, in cadrul rundei cu numarul 10 din LaLiga. Orange Sport este postul care transmite meciul la TV.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Valladolid vs Celta Vigo

Va fi un duel dificil pentru ambele echipe, dar pentur ca se joaca la Valloadlid,a am sa mizez ca echipa gazda va face orice sa nu piarda din nou. Atunci, recomandarea mea este 1X, cota 1.55 la Superbet.

Ponturi Valladolid – Celta Vigo

Peste 2.5 goluri - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Valladolid

  • Va fi un sezon foarte greu pentru Valladolid, deoarece inca se afla in apropierea zonei rosii si pare ca mai are multe de pus la punct daca vrea sa fie sigura de locul in prima liga a fotbalului spaniol.
  • Este chiar prima deasupra liniei rosii, respectiv a 17-a, cu 8 puncte, amenintata fiind de Almeria, care este pe loc retrogradabil si are un punct mai putin.
  • Una dintre problemele pe care Valladolid le are este ca inscrie putin. A inscris intr-un singur duel din ultimele cinci si atunci in succesul cu Getafe, scor 3-2. Insa, cel mai recent meci s-a disputat a fost esecul cu 0-1 in partida cu Espanyol Barcelona.

Echipă probabilă: Masip – Escudero, Fernandez, Olaza – Perez, Mesa, Manochu – Sanchez, Leon, Plano

Celta Vigo

  • echipa de pluton, Celta Vio a reusit ca prin jocul pe care l-a oferit pana in aceasta runda sa se claseze pe locul 11, cu 10 puncte, iar cu un nou eventual succes sa nu urce mai mult de doua locuri in ierarhia LaLiga.
  • Si ea iesita din forma, a reusit ca in ultimele cinci dueluri, indiferent de natura lor sa obtina o victorie, iar in alte patru dueluri a fost invinsa. Invinsa a fost si de Real Sociedad, in cel mai recent duel disputat in campionat si unde tabela indica 2-1 in momentul finalului.
  • Si statutul de echipa vizitatoare a fost la fel de anevoios, drept urmare, a reusit o singura victorie in ultimele cinci asemenea dueluri.

Echipă probabilă: Marchesin – Mallo, Aidoo, Nunez, Galan – Beltran –  Rodreiguez, Veiga, Cervi – Aspas, Larsen

Pariaza la Superbet pe meciurile din fotbalul spaniol!

Plasează pariul