Meciul zilei: Sevilla vs Real Madrid

Derby-ul etapei cu numărul 6 din La Liga aliniază la centru două dintre cele mai bune echipe ale fotbalului spaniol. Este vorba de Sevilla și Real Madrid ce se vor lupta de la ora 22:00 pe Ramon Sanchez Pizjuan, unde ambele echipe sunt pregătite să facă spectacol așa cum au reușit în ultimele jocuri de pe arena din Sevilla.
sevilla real madrid

Gazdele sunt pregătite să facă show alături de fani pe arena proprie unde au izbutit cele mai importante succese în ultimii ani în fața granzilor din Europa. Sevilla este antrenată de la margine de Pablo Machin, iar în ultima vreme situația de la clubul roșu-alb s-a reglat ușor ușor după ultimele rezultate înregistrate de acesta. În acest moment ocupă poziția a 7-a cu tot atâtea puncte obținute în cele 5 jocuri înregistrate, reușind doar două succes, în primul joc al sezonului și respectiv în ultimul, între ele pierzând alte 2 și remizând o singură dată. După cele două înfrângeri în fața celor de la Getafe și Betis a urmat o descătușare la nivel european contra celor de la Standard Liege, scor 5-1, și imediat după acest rezultat în care Sevilla a arătat foarte bine, s-a confirmat încă odată că victoriile aduc victorii, câștigând și în deplasarea de la Levante cu un scor halucinant de 6-2.

Sevilla echipa probabila: Vaclik – Gomez, Kjaer, Carrico – Arana, Mesa, Banega, Navas – Vazguez, Yedder, Sarabia

Real Madrid va avea o deplasare extrem de complicată la Sevilla unde totuși este favorită certă la victorie, primind din partea bookmakerilor cotă care nu este chiar atât de mare dacă stăm să privim totuși la ce joc prezintă Realul în aceste momente mai ales în deplasare. Formația lui Lopetegui a excelat până în acest moment în anumite situații din acest sezon când a întâlnit totuși adversari destul de modești care nu s-au ridicat la valoarea madrilenilor. Aceștia au câștigat toate patru din cele cinci jocuri disputate până în acest moment, aflându-se pe locul 2 la egalitate de puncte cu Barcelona, având un total de 13 puncte și un golaveraj de 12 la 3. Real Madrid a făcut un pas greșit până în acest moment, acela venind pe San Mames în fața lui Bilbao, scor 1-1, joc în care madrilenii nu s-au arătat prea motivați, ne reușind lucruri deosebite care să îi ofere posibilitatea să spere la o victorie. Etapa trecută a suferit destul de mult în fața lui Espanyol pe care a învins-o doar cu un 1-0 grazie golului marcat de Asensio.

Real Madrid echipa probabila: Courtois – Odriozola, Varane, Ramos, Marcelo – Modric, Kroos, Ceballos – Bale, Benzema, Asensio

Din 2014 cele două formații marchează la foc automat în jocurile de pe Ramon Sanchez Pizjuan, iar faptul că de această dată situația se desfășoară relativ bine atât la Sevilla cât și la Real Madrid, putem asista din nou la un scor fluviu din partea celor două. Voi miza pe un rezultat în care ambele echipe vor înscrie cel puțin odată, având mari șanse să asistăm la o surpriză din partea Sevillei care are mari șanse să nu piardă în fața madrilenilor dacă jocul lui Adrien Silva&Co va excela la fel ca în partidele precedente.

Pont pariuri Dortmund - Augsburg