Real Valladolid - Barcelona. Un nou recital marca Messi&Co.

Estadio Jose Zorrilla va găzdui meciul nopții din Primera Division fiind poate cel mai important al zilei de sâmbătă. Jocul care deschide implicit noaptea fotbalului spaniol este cel dintre Valladolid și Barcelona, duel programat de la ora 23:15 și care trebuie amintit că va alinia la centru două formații total diferite ca valoarea și experiență, dar care pot contribui în egală măsură la întreținerea spectacolului.
Valladolid barcelona

Real Valladolid va avea de trecut poate cel mai important test al sezonului: jocul contra extratereștrilor de la FC Barcelona. Formația condusă de la margine de spaniolul în vârstă de 41 de ani, Sergio, a prins biletul către Primera Division și este pregătită să revină în forță pe prima scenă a fotbalului spaniol. Aceasta a debutat în noul sezon pe terenul celor de la Girona pe care au și remizat cu un scor alb de 0-0, încercând de această dată ca lucrurile să nu se mai deruleze în aceeași măsură. Ivi, Keko și Daniele Verde au acceptat să vină la Real Valladolid pentru că deși sunt convinși că alta le este valoarea, aici vor avea toată libertatea de exprimare, fiind un lucru excelent și pentru clubul nou promovat deoarece va avea în teren trei jucători care cu siguranță se vor face remarcați prin calitatea de care au dat dovadă până în acest moment, și bineînțeles de acum în colo.

FC Barcelona se deplasează pe stadionul din Valladolid cu gândul să mai bifeze încă un succes în acest sezon.. În prima dispută cu adevărat importantă din noul sezon, cea din Maroc pentru supercupa Spaniei, catalanii nu s-au mișcat rău împotriva celor de la Sevilla, dar prezentând destul de multe lacune în ce privește jocul de creație și cel ofensiv, ne reușind să își creeze mari ocazii de gol, câștigând în cele din urmă și datorită norocului. Campionatul spaniol a debutat în cele din urmă săptămâna trecută, catalanii reușind să câștige cu scorul de pe teren propriu contra celor de la Alaves. Campania de achiziție a fost destul de slabă pentru clubul catalan care i-a adus doar pe Malcom de la Bordeaux, Lenglet de la Sevilla și Arthuro de la Gremio, suma totală fiind de 100 de milioane de euro, un preț de achiziție uriaș pentru acești fotbaliști.

Se anunță o partidă relativ ușoară pentru catalani care nu simt prea mari emoții în această deplasare deoarece jocul acestora se dovedește a fi demn de a fi numiți campioni. Câștigătoarea ultimului de campioană a Spaniei, iar FC Barcelona este pregătită să repete această performanță. Până atunci vom miza pe un rezultat în favoarea catalanilor care vor câstiga la Valladolid și chiar la un scor destul mare.

Pronosticuri RB Leipzig - RB Salzburg