Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Real Sociedad vs Rayo Vallecano ponturi pariuri și pronosticuri 22.04.2023

Meciul dintre Real Sociedad și Rayo Vallecano se joacă sâmbătă, 22 aprilie, în runda cu numărul 30 din La Liga. Partida va avea loc pe „San Sebastian”, cu începere de la ora 19:30. Pariem pe goluri!
Real Sociedad vs Rayo Vallecano
April 22,2023
19:30

Ponturi Real Sociedad vs Rayo Vallecano

sub 2.5 goluri - cotă 1.90 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Real Sociedad vs Rayo Vallecano

Se întâlnesc două echipe în criză de rezultate, cu un joc destul de inconstant, motiv pentru care voi evita un pariu pe solist. Este genul de meci în care orice este posibil și cred că un pariu pe goluri la NetBet este cea mai bună opțiune. Recomand pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.60!

Real Sociedad

  • Real Sociedad este destul de inconstantă pe final de sezon, aceștia având doar două victorii în ultimele 10 partide. Recent, a pierdut cu Bilbao, scor 2-0.
  • Trupa antrenată de Alguacil este pe locul 4 în La Liga, loc de Champions League, cu 51 de puncte, însă Betis este doar la 3 puncte în spate.
  • Trebuie să știi că Real Sociedad nu a mai pierdut cu Rayo Vallecano într-un meci oficial din 2015.  În tur, echipa de pe San Sebastian a câștigat cu 2-0. Se impune din nou? 1.68 este cota!
  • Rico, Sadiq și Merquelanz sunt accidentați și vor lipsi.

ECHIPA PROBABILĂ: Remiro – Gorosabel, Zubeldia, Elustondo, Munoz – Merino, D. Silva, Zubimendi, Mendez – Sorloth, Oyarzabal

Rayo Vallecano

  • Rayo Vallecano vine după o victorie, 2-1 cu Osasuna, acesta fiind primul succes din ultimele 9 etape.
  • Cu 40 de puncte strânse până acum, echipa oaspete se află locul 8 în clasament, loc foarte bun, fără șanse la cupele europene, dar și fără grijile retrogradării.
  • Rayo a câștigat doar de 3 ori pe terenul celor de la Real Sociedad în ultimii 20 de ani! Poate câștiga acest joc? 5.75 este cota pentru un succes în aceast meci!

ECHIPA PROBABILĂ: Dimitrievski – Balliu, Mumin, Lejeune, F.Garcia – Comesana, Valentin – Palazon, Trejo, Salvi – Camello

Pariază pe COTA 1.60 la NetBet!

Plasează pariul