Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Real Sociedad vs Girona ponturi pariuri și pronosticuri 13.05.2023

Real Sociedad vs Girona este duelul din runda cu numărul 34 din La Liga. Meciul va avea loc sâmbătă, 13 mai 2023, începând cu ora 15:00. Meci de goluri?
Real Sociedad vs Girona
May 13,2023
15:00

Ponturi Real Sociedad vs Girona

GG - cotă 1.92 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Real Sociedad vs Girona

Se întâlnesc două echipe în formă, cu moral bun și care arată excelent din punct de vedere ofensiv. Astfel, mă aștept la un joc spectaculos, cu multe goluri, așa cum a fost și partida din tur (8 goluri s-au marcat). Recomandarea mea este pronosticul „GG”, la o cotă de 1.92 la 888sport!

Real Sociedad

  • Real Sociedad vine după o victorie mare, de moral, extrem de importantă în lupta pentru top 4. Trupa „bască” s-a impus cu 2-0 pe teren propriu contra celor de la Real Madrid. Astfel, Sociedad a ajuns la 3 victorii în ultimele 4 etape.
  • Echipa antrenată de Alguacil este pe locul 4 în La Liga, loc de Champions League, cu 61 de puncte, având 7 lungimi peste Villarreal cu 5 etape înainte de finalul sezonului.
  • Real Sociedad a câștigat cu 5-3 partida tur cu Girona. Se impune din nou? 1.70 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Remiro – Gorosabel, Pacheco, Le Normand, Munoz – Merino, Zubimendi, D. Silva – Kubo, Sorloth, Oyarzabal

Girona

  • Madrilenii sunt într-o formă de zile mari înainte de jocul cu Real Sociedad. Girona vine după 3 victorii la rând, cu Mallorca, Sevilla și Real Madrid.
  • Cu 46 de puncte acumulate în 33 de etape, Girona se află pe locul 7 în La Liga, loc de cupe europene.
  • Trebuie să știi faptul că Girona nu a câștigat niciodată pe terenul celor de la Real Sociedad. Poate produce surpriza? 5.25 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Gazzaniga – Martinez, Bueno, Espinosa, Gutierrez – Martin, Romeu, Reinier – Tsygankov, Castellanos, Riquelme

Pariaă pe COTA 1.92 la 888sport!

Plasează pariul