Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Real Sociedad vs Girona ponturi pariuri și pronosticuri 12.08.2023

Sâmbătă, în data de 12 august, cu începere la ora 18:00, se va juca partida dintre Real Sociedad și Girona, ce contează pentru prima etapa din La Liga, urmând să se desfășoare pe “San Sebastian”. Meci de goluri?
Real Sociedad vs Girona
August 12,2023
18:00

Ponturi Real Sociedad vs Girona

ambele marchează - cotă 1.95 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Real Sociedad vs Girona

În stagiunea precedentă, cele două două echipe făceau spectacol atât în tur, cât și în retur (12 goluri s-au marcat în total). Mă aștept la un nou duel cu multe reușite, asta pentru că sunt două formații care practică un fotbal ofensiv. Recomand pronosticul „ambele marchează”, la o cotă de 1.95 la Winmasters!

Real Sociedad

  • Real Sociedad a impresionat în sezonul precedent. Echipa antrenată de Alguacil a încheiat campionatul pe locul 4, loc ce i-a calificat în grupele Champions League.
  • Înainte de primul joc oficial din actuala stagiune, bascii nu a făcut multe transferuri. L-a adus gratis pe Hamari Traore, o extremă dreaptă de la Rennes sau a fost împrumutat Andre Silva, un atacant de la Leipzig. În schimb, a plecat Porto la Getafe pentru 3,5 milioane de euro, Guevara a plecat la Alaves pentru 1,8 milioane de euro, Sagnan s-a transferat la Utrecht pentru 1 milion de euro, în timp ce David Silva s-a retras din activitate.
  • Real Sociedad este neînvinsă în ultimele 6 dueluri directe cu Girona – în sezonul care a trecut, Sociedad câștiga cu 5-3 în tur, iar în retur scorul era 2-2. Poate câștiga din nou? 1.58 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Remiro – Traore, Le Normand, Zubeldia, Munoz – Zubimendi, Merino – Oyarzabal, Kubo, Barrenetxea – Silva

Girona

  • Girona a jucat excelent în sezon precedent pentru o nou-promovată, ba chiar într-un timp a fost pe loc de cupe europene. Echipa condusă de Michel a încheiat sezonul pe locul 10.
  • În perioada de mercato, Girona a făcut câteva transferuri interesante și i-a adus pe Yangel Herrera pentru 5 milioane de euro de la Manchester City, mijlocașul ofensiv Ivan Martin de la Villarreal pentru 2 milioane de euro sau  Pablo Torre, mijlocaș central de la Barcelona (gratis).
  • Trebuie să știi faptul că Girona a câștigat o singură dată cu Real Sociedad, iar asta se întâmpla tocmai în 2019. Poate produce surpriza? 6.10 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Gazzaniga – Martinez, Bueno, Lopez, Blînd – Garcia, Herrera, Torre – Tsygankov, Stuani, Vallejo

Pariază pe COTA 1.95 la Winmasters!

Plasează pariul