Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Real Sociedad vs Cadiz ponturi pariuri și pronosticuri 03.03.2023

În etapa a 24-a din La Liga va avea loc duelul dintre Rela Sociedad vs Cadiz. Meciul este programat vineri, 3 martie, de la ora 22:00 pe "San Sebastian". Meci de goluri?
Real Sociedad vs Cadiz
March 03,2023
22:00

Ponturi Real Sociedad vs Cadiz

ambele echipe marchează - cotă 1.90 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Real Sociedad vs Cadiz

Real Sociedad este mare favorită în această partidă, însă forma de moment lasă de dorit, motiv pentru care voi evita un pariu 1×2. Consider că cei de la Cadiz au resursele necesare pentru a pune probleme, mai ales că traversează o perioadă bună. Recomand pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.65 la NetBet!

Real Sociedad

  • Real Sociedad traversează o perioadă delicată, aceștia având o singură victorie în ultimele 6 etape. Recent, Sociedad a pierdut în deplasare la Valencia, scor 1-0.
  • Chiar și așa, trupa antrenată de Alguacil este pe locul 3 în La Liga, loc de Champions League, cu 42 de puncte.
  • Trebuie să știi că Real Sociedad a câștigat ultimele 7 partide directe cu cei de la Cadiz – în tur, aceștia s-au impus cu 1-0. Urmează o nouă victorie? 1.52 este cota!
  • Sunt multe probleme de lot, iar printre jucătorii care vor lipsi se numără Elustondo, Guevara, Cho, Silva, Sadiq sau Merquelanz.

ECHIPA PROBABILĂ: Remiro – Sola, Zubeldia, Le Normand, Rico – Mendez, Zubimendi, Merino – Kubo, Sorloth, Oyarzabal

Cadiz

  • Cadiz arată mai bine în 2023 decât în anul precedent. În cele 8 partide disputate până acum, aceștia au înregistrat 4 victorii, 3 inrangeri și o remiză. În ultimul joc, Cadiz s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Rayo Vallecano.
  • După 23 de etape, oaspeții ocupă locul 16 în clasament, cu 25 de puncte, având doar două lungimi peste „zona roșie”.
  • Cadiz nu a mai câștigat cu Real Sociedad de mai bine de 20 de ani. Poate produce surpriza? 7.50 este cota pentru un succes!

ECHIPA PROBABILĂ: Ledesma – Carcelen, Hernandez, Făli, Espino – Bongonda, Escalante, Alcaraz, Sobrino – Guardiola, Roger

Pariază pe COTA 1.65 la NetBet!

Plasează pariul