Real Madrid - Getafe. Isco&Co încep o nouă aventură în La Liga.

În acest sfârșit de săptămână avem un nou start de campionat, de această dată venind rândul celui din Spania să își deschidă porțile, oferind publicului în această zi de duminică nu mai puțin de trei jocuri care cu siguranță vor crea un spectacol frumos. Unul dintre acestea este cel dintre Real Madrid și Getafe, duel programat de la ora 23:15 pe Santiago Bernabeu, și implicit cel care închide ziua propriu zisă de fotbal spaniol. Îi vom vedea la treabă din nou pe madrileni, Isco&Co dorind să demonstreze că lipsa portughezului nu va fi o problemă în acest sezon, fiind pregătiți să câștige la pas acest joc.
real madrid getafe

Real Madrid este pregătită să debuteze în primul joc din acest campionat cu dreptul. Madrilenii au trecut prin câteva schimbări destul de importante în această vară odată cu terminarea Campionatului Mondial. Președintele clubului, Florentino Perez, nu a stat cu mâinile în sân și după încetarea contractului cu Zinedine Zidane, acesta l-a adus pe fostul selecționer al Spaniei, Julen Lopetegui, pentru a menține Realul pe linia campionilor. Acesta a realizat lucruri importante la echipele de club pe unde a trecut, iar pasul acesta se anunță cel mai mare din carieră și este pregătit să câștige trofee alături de Los Blancos. Vinicius Junior, Thibaut Courtouis sau Odriozola sunt transferurile de marcă de la clubul madrilen care speră să fie de bun augur pentru viitorul echipei. Poate cea mai importantă plecare din această perioadă de transferuri din ultimii câțiva ani este cea a lui Cristiano Ronaldo la Juventus, portughezul lăsând Real Madridul după 9 ani de activitate în care a doborât toate recordurile posibile. Jucătorii rămași la club sunt pregătiți să ducă lupta mai departe, mai ales că omogenitatea se păstrează și anul acesta pentru albi care vor profita la maximum de acest lucru. Recent, madrilenii au pierdut finala supercupei Spaniei în rivalei din oraș, Atletico, cu scorul de 2-4, dar speră că jocul din această seară să aibă un deznodământ pozitiv.

Getafe, oaspetele acestei partide, se deplasează pe Santiago Bernabeu cu gândul de a obține un rezultat favorabil, deși este conștientă că jocul are să fie extrem de dificil, aproape imposibil de altfel dacă stăm să privim la diferența de valoare impresionantă între ea și combatanta din această seară, cotele oferite de bookmakeri fiind clar în dezavantajul celor de la Getafe. Formația condusă de la margine de Pepe Bordalas a terminat sezonul trecut pe locul 8, fiind la trei puncte distanță de ultima poziție de UEL. Getafe este conștientă că dacă va fi mai concentrată pe jocurile cu echipele inferioare acesteia sau de aceeași valoare va avea mari șanse să se claseze pe o poziție mai bună la finalul sezonului. A fost o vară destul de tensionată pentru clubul lui Pepe care a trecut printr-o serie de schimbări destul de importante, cca 13 jucători au fost aduși la Getafe pentru a întări formația pentru acest sezon. Ignasi Miquel și Maksimovic sunt cei mai importanți fotbaliști în tabăra albaștrilor.

Se anunță un spectacol pe stadionul din Madrid unde Realul lui Lopetegui este principala favorită la câștigarea jocului, întreaga suflare așteptând o replică pe măsură de la favoriții ei. Cred în victoria celor de la Real Madrid la o diferență destul de clară de scor mai ales că au o revanșă de luat după pierderea supercupei de la mijlocul săptămânii.

Pronosticuri Dudelange - CFR Cluj