Betis - Sevilla. Deznodământ greu de anticipat

În această seară de la ora 21:45 vom avea parte de cel mai așteptat joc al acestei runde cu numărul 4 din La Liga, derbi sevillano, suporterii ambelor echipe fiind dornici să îi vadă la treabă pe favoriții săi. Real Betis și Sevilla vor anima această seară cu un duel pe cinste pe Villamarin, putând fii disponibil în exclusivitate pe DigiSport 1.
betis sevilla

Real Betis este gazda acestui derby și favorita numărul 2 al caselor de pariuri la câștigarea jocului care deși va avea de partea sa publicul, are un lot ceva mai slab valoric față de cel al rivalei din oraș lucru care creează o mică diferență în ce privesc cotele pregătite de bookmakeri pentru această partidă. Formația condusă de la margine de Quique Setien a reușit un sfârșit de sezon fantastic cu o calificare în grupele UEL, încercând și anul acesta să repete performanța. Din păcate, start-ul de campionat nu este unul tocmai bun pentru verzi care au pierdut categoric în primul meci în fața celor de la Levante, scor 0-3, urmată apoi de un egal pe terenul lui Alaves, scor 0-0, fiind departe de forma pe care au arătat-o în sezonul precedent.

Sevilla se deplasează pe Villamarin cu gândul la o nouă victorie în acest start de sezon, succes care va fi aplaudat la scenă deschisă de fanii alb-roșiilor care sunt pregătiți de războiul cu rivala din oraș. Echipa condusă de la margine de Pablo Machin realizează lucruri frumoase în aceste momente la clubul din Sevilla. Debutul în cupele europene a fost unul foarte bun pentru Banega&Co care au reușit să se califice în grupele UEL în urma eliminării unor formații ca Ujpest, Zalgiris și respectiv Sigma Olomouc, echipa cehă fiind eliminată chiar săptămâna aceasta din play-off. Sevilla ajunge astfel din nou în grupele competiției care i-a venit ca o mănușă în ultimul deceniu. Lucrurile se prezintă foarte bine și în campionat, 4 puncte din 6 posibile reușind să strângă după o victorie răsunătoare pe terenu celor de la Vallecano, scor 1-4, și un egal alb în fața celor de la Villareal.

Ambele formații vor avea orgolii mari în această partidă, iar cu siguranță spectacolul va exista la fel ca în ultimele întâlniri unde amblee au reușit să marcheze și să ofere publicului un show cu adevărat de aplaudat. De această dată voi merge pe o selecție mai specială, și pentru că totuși vorbim de un derby cel mai indicat pronostic ar fi cel pe galbene unde ambele pot face exces de furie în unele momente, iar arbitrul Manzano nu tolerează sub nicio formă dur, sancționând aproape orice fault.

Pronosticuri Sassuolo - Empoli