Vallecano - Espanyol. Parcurs mai bun pentru catalani până în acest moment

Singurul duel din La Liga în această seară de vineri este cel dintre Vallecano și Espanyol programat de la ora 22:00 pe Campo de Futbol de Vallecas. Start-ul de sezon așează față în față două formații complet diferite atât din punct de vedere al aspirațiilor din acest an, dar și din punct de vedere al reușitelor de până acum, catalanii conducând detașat.
vallecano espanyol

Rayo Vallecano a reușit o nouă promovare în Primera Division sezonul trecut și speră să facă o impresie bună în acest an, deși lucrurile nu prea se derulează fericit pentru clubul din Madrid. Formația antrenată de spaniolul Michel nu a debutat așa cum și-ar fi dorit alături de echipa sa în aceste prime 5 etape, reușind să câștige o singură partidă, să remizeze tot o dată și să piardă alte trei dueluri, o stasticiă deloc încurajatoare pentru viitorul acestei echipe. Rayo Vallecano are un golaveraj extrem de slab, 5 la 12 este raportul după aceste jocuri în care a primit nu mai puțin de 9 goluri doar de la Sevilla și Alaves, fiind greu de crezut că o formație ca cea a albaștrilor ar putea să înscrie de 5 ori în poarta celor de la Rayo. În ultima partidă din campionat, madrilenii au remizat în Țara Bască pe terenul lui Real Sociedad cu un 2-2 spectaculos care însă trebuia să se încheie cu victoria echipei lui Michel însă lispa de concentrare și-a spus cuvântul.

Espanyol se observă a fi o echipă schimbată față de sezoanelep precedente când nu reușea să se regăsească de-a lungul partidelor, iar de această dată formația catalană pare să fi găsit cheia succesului și să realizeze lucruri foarte bune până acum. Echipa antrenată de spaniolul Rubi deși nu produce spectacol, reușește să acumuleze puncte care aparent o țin în zona de cupe europene ceea ce este un lucru excelent pentru un club ca Espanyol. În acest moment, catalanii se situează pe locul 6 cu 10 puncte, având un golaveraj de 6 la 4, foarte eficient privind în mare tactica folosită de antrenorul spaniol. În jocurile de acasă, Espanyol a reușit să câștige de fiecare dată, însă în deplasare se simte presiunea creată de fanii adversarei și de aici și o singură remiză în cele trei jocuri, restul fiind înfrângeri. Real Madrid a reușit să se impună doar cu un 1-0 în fața catalanilor care au arătat extrem de bine așezați pe zona defensivă. Ultimul rezultat obținut de catalani a venit weekendul acesta în fața celor de la Eibar, scor 1-0.

Cotele sunt împărțite la casele de pariuri între cele două echipe ceea ce pe multă lume ar indica-o spre zona de egalitate, inconstanța arătată de cele două echipe, atât de gazde în general cât și de oaspeți pe teren străin ar putea conduce spre un asemenea rezultate în care de fapt am și încredere. Voi miza astfel pe un joc în care cele două echipe vor marca minim un gol, iar partida se va termina cu un rezultat de egalitate, de încercat chiar un scor corect de 1:1.

Pont pariuri Bayern - Monchengladbach