Pronosticuri Fotbal - Villareal vs Espanyol - Primera Division


Pronosticuri Fotbal – Villareal vs Espanyol – Primera Division

Villareal vs Espanyol

Duelul Villareal vs Espanyol ce face parte din etapa a-30a se va disputa pe El Madrigal joi 09 aprilie de la ora 23:00.

Dupa egalul cu Real Madrid din deplasare scor 1-1, gazdele de la Villareal au mai reusit o singura victorie in toate competitiile, scor 4-1 cu Celta Vigo pe teren propriu. De pe 1 martie si pana acum, Villareal a inregistrat 2 infrangeri in Europa League cu Sevilla fiind eliminata si a obtinut doar 2 puncte in campionat din 3 partide. Cu o singura victorie in ultimele 4 partide pe teren propriu, gazdele vor sa incheie aceasta serie nefasta cu o victorie impotriva lui Espanyol. Aflata pe pozitia a-6a, principalul obiectiv pentru finalul de sezon pare sa fie pastrarea acestui loc care o duce pe Villareal in Calificarile Europa League. Cu Malaga la doar 5 puncte in spatele sau, Villareal nu-si permite pasi gresiti si mai ales nu pe teren propriu. Intr-un clasament al punctelor obtinut acasa, echipa lui Marcelino Garcia se afla pe pozitia a-6a cu 10 victorii si 4 infrangeri asadar meciurile de pe teren propriu fiind jucate la totul sau nimic de gazde.

De cealalta parte, oaspetii de la Espanyol se afla pe pozitia a-12a la 10 puncte distanta de locurile retrogradabile cu 9 etape ramase inainte de finalul campionatului. Obtinand o singura victorie in ultimele 7 etape, oaspetii nu se pot considera nici pe departe scapati de retrogradare iar jocul ar trebui sa se schimbe daca Espanyol nu doreste sa le dea emotii fanilor pe final de sezon. Dupa o perioada foarte buna cu victorii consecutive in campionat dar si o semifinala cu Athletic Bilbao pierduta, pentru Catalani a venit o serie neagra. Espanyol a strans doar 2 victorii in deplasare intr-o perioada de peste 6 luni, aceasta statistica spunand multe despre cat de important e terenul propriu pentru oaspeti. Cu doar 2 victorii in 14 etape de deplasare, Catalanii vor incerca sa indulceasca putin amarul obtinand macar un punct pe terenul „Submarinului Galben”.

Mai motivata, intr-o revenire de forma dupa egalul cu Valencia din deplasare dar si sustinuta de fani, Villareal ar trebui sa confirme plusul de valoare si sa-si adauge 3 puncte in lupta pentru locul 6.

Pronostic pariuri Villareal vs Espanyol: Villareal castiga @ 1.52 la Unibet.

Pronostic cota mare Villareal vs Espanyol: Espanyol nu inscrie @ 1.83 la Unibet.

Statistica Stefan: 17W – 9L.

Vezi pe net acest duel: Villareal vs Espanyol live online