Ponturi fotbal- La Coruna vs Cordoba -Primera Division


Ponturi fotbal- La Coruna vs Cordoba -Primera Division

La Coruna vs Cordoba

La Coruna vs Cordoba – sanse mari pentru gazde sa se distanteze de locurile retrogradabile.

In urma cu un sezon un duel Deportivo La Coruna vs Cordoba se juca in Segunda Division. Fiecare reusea sa se impuna in deplasare si ambele echipe promovau in primul esalon. Obiectivul celor doua: salvarea de la retrogradare. Numai ca lipsa de experienta si-a spus cuvantul in cazul Cordobei si iata ca echipa antrenata acum de Jose Antonio Romero se afla pe ultimul loc, la 8 puncte de prima echipa de deasupra liniei si fara nici un punct obtinut in ultimele 10 etape. In schimb Deportivo este inca in carti, are 26 de puncte adunate in 29 de etape si poate urca chiar pe locul 14 in cazul unei victorii in acest meci.

Deportivo La Coruna este o echipa de traditie a fotbalului spaniol, campioana in 2000 si o prezenta constanta in Champions League intre anii 2000 si 2004, pe vremea cand aici evoluau Roy Makaay si Diego Tristan. Momentan echipa antrenata de Victor Fernandez trece printr-o perioada mai dificila, fiind fara victorie de 7 etape. Exista si o scuza pentru aceste rezultate, faptul ca a avut un program dificil, intalnind pe Espanol, Sevilla, Valencia sau Real Madrid.  In meciul contra Cordobei porneste cu prima sansa, mai ales ca adversara s-a pare sa se fi resemnat cu gandul retrogradarii. Vedetele echipei, Oriol Riera, Alex, Farina sau Juanfran vor fi pe teren din primul minut.

Cordoba nu a mai castigat din 12 ianuarie, l-a demis pe sarbul Djukic si l-a numit interimar pe Romero, dar are sanse minime de salvare atat timp cat lotul este unul dintre cele mai subtiri valorice din Primera Division. Ca exemplu, Florin Andone este titular incontestabil in atacul oaspetilor, iar despre atacantul roman de 19 ani nici nu se auzise la inceputul sezonului.

La Coruna vs Cordoba echipe probabile:

Deportivo La Coruna (4-2-3-1): Fabricio – Luisinho, Sidnei, Pablo Insua, Laure – C. Borges, Alex –  Farina, L. Perez, Juanfran – Oriol Riera

Cordoba(4-5-1): Juan Carlos – Edimar, Angel Crespo, Krhin, Gunino – Zucullini, Abel, Fidel, Borja Garcia, Bebe – Fl. Andone

Diferenta clara de valoare intre echipele de start aliniate de cele doua echipe in favoarea gazdelor. In plus,  Cordoba are mari probleme in a inscrie in deplasare, avand un singur gol in ultimele 5 partide externe.

Pronostic La Coruna vs Cordoba: 1 @ 1,75 la Sportingbet

Pronostic cota mare La Coruna vs Cordoba: Cordoba nu marcheaza @ 2.05 la Sportingbet

Scris de Valy

Pronosticuri Aprilie: 9W – 3L – 1V

Vezi pe net acest duel: La Coruna vs Cordoba live online