Pronosticuri Fotbal - Eibar vs Malaga - Primera Division


Pronosticuri Fotbal – Eibar vs Malaga – Primera Division

Eibar vs Malaga

Partida Eibar vs Malaga se va disputa pe Estadio Municipal marti 07 aprilie.

Gazdele sunt in cautare disperata de puncte venind dupa 11 partide fara victorie in care au obtinut doar 2 puncte. Situati pe locul al-15lea, bascii sunt la doar 3 puncte distanta de zona retrogradabila iar un obiectiv ce parea atins, s-a naruit in urma unei perioade dezamagitoare. Cu moralul, la pamant si cu o defensiva foarte permeabila finalul de sezon se anunta foarte complicat pentru Eibar. Pe teren propriu echipa basca a pierdut ultimele 5 infruntari marcand doar 2 goluri iar programul nu pare sa-i avatanjeze. Urmeaza pentru gazde partide cu echipe precum Real Madrid, Sevilla sau Valencia dar si 3 partide decisive pentru salvarea de la retrogradare impotriva lui Getafe, Cordoba sau Almeria. Asadar Bascii au nevoie urgenta de a-si reveni si a reusi sa marcheze goluri dar si de o stabilitate in defensiva, una mult incercata.

Pentru gazde, Angel este in continuare accidentat si nu va putea evolua contra Malagai.

De cealalta parte, oaspetii de la Malaga se afla la doar 5 puncte distanta de locul 6 ocupat de Villareal. Forma buna atinsa de echipa in urma cu cateva saptamani pare insa sa scada iar jocul a devenit inconstant, Malaga nereusind sa lege doua victorii din decembrie 2014. In ultime 8 partide disputate in deplasare au adus oaspetilor o singura victorie si un rezultat de egalitate, marcand 5 goluri si incasand 11. Totusi singura victorie a venit surprinzator pe terenol catalanilor de la Barcelona scor 1-0. Pentru echipa lui Javi Gracia urmeaza o serie de provocari pe finalul sezonului. In 4 din 8 confruntari ramase, Malaga va intalni echipe din primele 6: Real Madrid, Villareal, Sevilla si Atletico Madrid. Asadar in lupta pentru un loc de Europa League, orice punct conteaza iar o partida contra unei echipe lipsite de forma si cu moralul la pamant este o oportunitate ce nu ar trebui irosita.

Pentru oaspeti ignacio Camacho si Roberto Chen nu vor putea fi folositi in partida de marti, fiind accidentati.

Forma groaznica a gazdelor dar si ofensiva lipsita de idei ar trebui sa le aduca oaspetilor cele 3 puncte. Cred ca si un pronostic de sub 2.5 goluri e potrivit si ar trebui sa ne asteptam la un meci lipsit de ocazii mari, un meci de lupta cu ritm scazut.

Pronostic pariuri Eibar vs Malaga: Sub 2.5 goluri @ 1.52 la Unibet.

Pronostic cota mare Eibar vs Malaga: Malaga castiga @ 2.45 la Unibet.

Statistica Stefan: 13W – 8L.

Vezi pe net acest duel: Eibar vs Malaga live online