Pronosticuri fotbal - Celta Vigo vs Gijon - Primera Division


Pronosticuri fotbal – Celta Vigo vs Gijon – Primera Division

Etapa a-13a din Primera Division ne propune pentru sambata 28 noiembrie duelul, Celta Vigo vs Gijon care va incepe de la ora 23:05.

Celta este una din revelatiile sezonului in La Liga, elevii lui Berizzo ocupand dupa un start excelent de stagiune locul intai in urma cu cateva etape. Lipsa unui lot valoros, Celta avand doar 12,13 jucatori de certa valoare a facut ca alb-albastrii sa coboare in clasament iar acestia ocupa in acest moment doar locul 5 cu 21 de puncte. Formatia condusa de Berizzo are o singura victorie in ultimele 4 dueluri si 2 infrangeri consecutive. Singura victorie din ultimele 4 etape a venit in partida cu Real Sociedad scor 3-2 iar in ultima etapa Vigo a pierdut cu 2-0 in fata celor de la Depor. Pe teren propriu alb-albastrii au obtinut in 6 dueluri doar 8 puncte clasandu-se pe un loc 15 intr-un astfel de clasament. Golaverajul Celtei indica 22 de goluri marcate si 20 primite astfel incat Berizzo mai are mult de lucrat pe partea defensiva unde formatia sa a gresit foarte mult in cele 12 etape scurse.

Celta Vigo vs Gijon

Gijon se afla intr-o situatie mult mai dificila decat adversara de sambata, clasandu-se in acest moment pe locul 15 in clasamentul din Primera. Formatia condusa de Abelardo a obtinut doar 12 puncte in 12 etape si se anunta o stagiune foarte dificila pentru clubul alb-rosu. Gijon a promovat in Primera la capatul unui sezon foarte reusit insa nu acelasi lucru se poate spune si despre cel actual in care Sporting are deja 6 infrangeri si doar 3 victorii. Pe teren strain formatia lui Abelardo a obtinut din 6 dueluri 7 puncte clasandu-se pe locul 11 intr-un astfel de clasament. Ultima etapa le-a adus alb-rosilor o noua infrangere, cea de-a doua consecutiva suferita in fata celor de la Levante cu un scor drastic, 0-3. Cu doar 11 goluri marcate si 18 primite, Gijon are o misiune extrem de dificila sambata avand in vedere ca Celta a dovedit in numeroase randuri ce capacitate ofensiva poseda.

Ultima partida directa dintre Celta Vigo si Sporting Gijn s-a disputat pe 6 august 2011 cand Gijon se impunea cu 1-0 intr-un meci amical. De atunci si pana acum rolurile s-au inversat iar formatia mai valoroasa este Celta. Desi alb-albastrii au obtinut rezultate foarte slabe pe teren propriu pana cum, consider ca pentru ei duelul cu Gijon este unul accesibil si ma astept sa puna capat seriei de rezultate slabe cu o victorie sambata. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Celta Vigo castiga.

Pronostic Celta Vigo vs Gijon: Celta Vigo castiga @ 1.40 la Unibet

Pronostic mai mare Celta Vigo vs Gijon: Scor corect 3-1 @ 13.00 la Unibet.

Statistica Stefan in luna noiembrie: 28W – 12L (70W  – 37L octombrie).

Oferta online de pariuri – Celta Vigo vs Gijon – Unibet.

Celta Vigo vs Gijon