Pronosticuri fotbal - Celta Vigo vs Cadiz - Copa del Rey


Pronosticuri fotbal – Celta Vigo vs Cadiz – Copa del Rey

Returul optimilor de finala ale Cupei Regelui Spaniei ne propune pentru miercuri 13 ianuarie duelul, Celta Vigo vs Cadiz, care va incepe de la ora 21:30.

Celta Vigo abordeaza duelul retur cu Cadiz din postura de echipa aproape calificata in faza superioara a competitiei. Elevii condusi de Berizzo au reusit sa se impuna in mansa tur cu scorul de 3-0 datorita reusitelor lui Jonny si Guidetti cu o dubla. Albastrii au dominat copios duelul avand o posesie de 62% dar si 15 actiuni periculoase finalizate cu 6 suturi pe poarta. Desi nu a folosit 11-le de baza, Berizzo a demonstrat ca are peste 15 jucatori foarte buni in lot care pot forma oricand 2 echipe competitive. In ceea ce priveste parcursul din La Liga, Celta ocupa in acest moment doar locul al-5lea si se afla in pierdere de turatie dupa un inceput excelent de sezon. Formatia lui Berizzo a ajuns la 3 infrangeri consecutive dupa esecurile cu Atletico Madrid, Malaga si Bilbao.

Celta Vigo vs Cadiz

Cadiz pe de alta parte este un club cu o traditie destul de mare in Spania dar care a ajuns pana in Segunda Division B, echivalentul ligii a-3a. Clubul galben-albastru a reusit sa invinga pana in aceasta faza a competitiei formatii precum Murcia sau Larengo insa fara incidentul legat de folosirea unui jucator suspendat de catre Real Madrid, Cadiz nu s-ar fi aflat in acest moment in optimile cupei. Fanii lui Cadiz fac deplasare la Vigo pentru a celebra ultima aparatie a favoritilor in Cupa Regelui avand in vedere ca formatia lor preferata a fost depasita net in mansa tur. In campionatul intern Cadiz ocupa pozitia a-3a sub formatii precum Sevilla B sau Murcia. In ultima etapa de Segunda Division B, clubul galben-albastru a reusit sa treaca de Recreativo Huelva pe teren propriu cu scorul de 2-1.

Duelul dintre Celta Vigo si Cadiz este unul cu o traditie lunga in Primera iar saptamana trecuta cele doua formatii s-au intalnit pentru a-10a oara in meci direct, scorul devenind 4-4. Trebuie mentionat insa ca victoriile obtinute de Cadiz au venit in perioada in care cele doua cluburi evoluau in aceeasi liga, iar in acest moment lucrurile stau total diferit. Celta are 3 infrangeri consecutive in La Liga iar partida cu Cadiz poate reprezenta o victorie la scor care sa le creasca moralul elevilor lui Berizzo. Pronosticul meu pentru biletul zilei de miercuri este Celta Vigo marcheaza minim 2 goluri.

Pronostic Celta Vigo vs Cadiz: Celta Vigo marcheaza minim 2 goluri @ 1.47 la Unibet.

Pronostic mai mare Celta Vigo vs Cadiz: Peste 3.5 goluri in meci @ 3.40 la Unibet.

Statistica Stefan in luna ianuarie: 8W – 8L (14W – 13L decembrie).

Oferta online de pariuri – Celta Vigo vs Cadiz – Unibet.

Celta Vigo vs Cadiz