Ponturi pariuri - Gijon vs Granada - Primera Division


Ponturi pariuri – Gijon vs Granada – Primera Division

Gijon vs Granada

Gijon vs Granada : Sporting Gijon se afla le primul lor sezon in prima liga din Spania si se afla in acest moment pe pozitia a 13 a in clasament, in timp ce Granada se afla pe ultima pozitie cu doar 4 puncte inaintea acestei partide. Un lucru comun pe care il au cele 2 echipe este faptul nici una din ele nu a reusit sa castige pe teren propriu si ambele au remizat o singura data.

Sporting Gijon joaca bine in deplasare din care au obtinut 7 puncte, in timp ce Granada au obtinut 3 puncte dupa ce au obtinut prima lor victorie in acest sezon. Startul de sezon a celor de la Gijon nu a fost unul prea bun, nereusind sa inscrie in primele 3 etape, dar au o scuza deoarece au intalnit pe Real Madrid, Valencia si Real Sociedad. Singurul punct castigat pe teren propriu a fost egalul surpriza cu Real Madrid. In ultima partida au reusit sa invinga in deplasare pe Espanyol cu scorul de 2-1. In meciurile din deplasare Gijon joaca foarte tactic si lovesc pe contraatac, unde au un jucator foarte bun, Halilovic, jucator imprumutat de la Barcelona.

Granada are un inceput de sezon foarte slab, acumuland pana acum doar 4 puncte. Pe teren propriu au incasat 10 goluri, in timp ce singura victorie obtinuta pana acum a fost in deplasare contra celor de la Getafe. Granada nu a reusit sa mai invinga de 5 partide consecutive, dar si ei au avut meciuri grele contra lui Real si Valencia. Antrenorul stie ca se afla sub presiune si inca o infrangere l-ar putea costa pozitia de antrenor. Granada are evolutii mai bune in deplasare si va spera sa reuseasca sa obtina ceva si din aceasta partida.

Voi miza pe biletul zilei pe faptul ca Granada nu va pierde aceasta partida.

Pronostic Gijon vs Granada : sansa dubla x2 Granada, la o cota de 1,81 la Unibet

Pont pariuri cota mare Gijon vs Granada : ambele echipe sa inscrie, la o cota de 2,12 la Unibet

Scris de Marius

Statistica luna Octombrie : 11W – 14L

Oferta pariuri online si cote Gijon vs Granada – Unibet

Capture