Ponturi pariuri - Deportivo La Coruna vs Villarreal - Primera Division


Ponturi pariuri – Deportivo La Coruna vs Villarreal – Primera Division

Deportivo La Coruna vs Villarreal

Incepand cu ora 19:15, Deportivo La Coruna primeste pe El Riazor vizita celor de la Villarreal, intr-un meci in care defensivele vor dicta jocul, ambele fiind formatii cu apararile puse la punct. Cu siguranta Deportivo La Coruna vs Villarreal este un meci ce isi poate face loc cu usurinta pe biletul zilei.

Deportivo La Coruna vine inainte de aceasta partida cu un moral bun, fiind neinvinsa in ultimele 10 meciuri disputate, reusind sa castige 4 dintre ele, remizand in celelalte 6. Gruparea antrenata de Victor Sanchez se prezinta bine si in clasament, fiind a 6-a, reusind sa acumuleze 27 de puncte. Golaverajul este si el unul destul de bun, +9, avand 25 de goluri marcate si 16 primite. In acest sezon de Primera Division, formatia din Galicia a fost invinsa doar de Malaga si Sporting Gijon, reusind sa faca fata unor echipe ca Barcelona, Atletico Madrid sau Sevilla, remizand cu fiecare dintre ele. De asemenea“alb-albastrii” sunt campionii remizelor in La Liga, nu mai putin de 9 partide incheindu-se la egalitate in campionat.

Villarreal, spre deosebire de rivala sa, se prezinta mult mai bine, „submarinul galben” se afla pe locul 4, ultimul ce duce in Liga Campionilor. Echipa antrenata de Marcelino a reusit rezultate fabuloase in acest sezon, fiind capabila sa invinga echipe ca Real Madrid, Valencia, Atletico Madrid sau Sevilla. „Galbenii” se prezinta bine, fiind neinvinsi in ultimele 6 partide, ba mai mult, reusind sa castige 5 dintre ele. Villarreal este foarte aproape de locul 3 ocupat de Real Madrid, cu 33 de puncte acumulate, echipa de pe Madrigal se afla la 3 puncte distanta de podium. Cu o victorie in aceasta seara si cu un ajutor de la rivala Valencia in disputa cu Real, Villarreal poate ameninta serios primele 3 locuri.

Echipele probabile:

•Deportivo La Coruna

Lux – Navarro, Arribas, Sidnei, Juanfran – Bergantinos, Mosquera – Luisinho, Fajr, Alberto – Perez

•Villarreal

Areola – Marin, Ruiz, Musacchio, Mario – Suarez, Trigueros, Bruno, Santos – Soldado, Bakambu

In ultimele 8 confruntari, s-au inregistrat 3 victorii in dreptul celor de la Deportivo, in timp ce Villarreal a castigat 4 dintre dispute, iar ultima intalnire dintre cele doua s-a incheiat la egalitate. In aceste meciuri, niciodata nu a gastigat echipa oaspete.

Pronostic Deportivo La Coruna vs Villarreal: nu vor inscrie ambele echipe, la o cota de 1,77 la Unibet

Pronostic cota mare Deportivo La Coruna vs Villarreal: X solist, la o cota de 3,20 la Unibet

 

Oferta pariuri online si cote Deportivo La Coruna vs Villarreal

Untitled