Ponturi fotbal - Sporting Gijon vs Getafe - Primera Division


Ponturi fotbal – Sporting Gijon vs Getafe – Primera Division

Sporting Gijon vs Getafe

Incepand cu ora 21:30 pe El Molinon se joaca Sporting Gijon vs Getafe in epilogul etapei, intr-o partida in care cele doua echipe aflate in partea de jos a clasamentului cauta sa se indeparteze de „zona rosie”.

Sporting Gijon este echipa venita din Segunda Division si se afla in acest moment pe pozitia a 18-a, cu doar 15 puncte acumulate in 16 jocuri. Ce-i drept insa, cei de la Gijon au si 2 meciuri in minus fata de echipele aflate pe locurile 14-17, iar cu o victorie in aceasta seara, poate urca 3 pozitii in clasament. „Alb-rosii vin dupa 5 meciuri in campionat in care nu au reusit decat o victorie, cea obtinuta in fata celor de la Las Palmas.

Getafe se afla de asemenea intr-o situatie delicata, fiind la doar 2 puncte distanta de ultimele 3 locuri. Intr-un clasament al meciurilor jucate in deplasare in Primera Division, „albastrii” se afla pe ultima pozitie, reusind doar doua egaluri cu Valencia (2-2) si Celta Vigo (0-0), golaverajul fiind unul foarte slab, -15, reusind sa marcheze doar 5 goluri. In ultimele 4 deplasari, gruparea antrenata de Fran Escriba a incasat nu mai putin de 14 goluri.

Echipele probabile

•Sporting Gijon

Cuellar – Lopez, Bernardo, Hernandez, Lora – Mascarell, Cases – Jony, Ndi, Halilovic – Sanabria

•Getafe

Guaita – Suarez, Alexis, Cala, Lago – Lacen, Rodriguez – Sarabia, Rodriguez, Leon – Scepovic

In ultimele 5 meciuri directe disputate pe El Molinon, gazdele au castigat 3 dintre ele, in timp ce Getafe doar unul. Avand in vedere forma oaspetilor in partidele jucate in afara stadionului propriu, dar si atacul slab al gazdelor, anticipam un meci lipsit de spectacol, cu putine goluri.

Pronostic Sporting Gijon vs Getafe : sub 2.5 goluri, la o cota de 1,60 la Unibet

Pronostic cota mare Sporting Gijon vs Getafe : X/1, la o cota de 5.80 la Unibet

 

Oferta pariuri online si cote Sporting Gijon vs Getafe

Sporting Gijon vs Getafe