Ponturi fotbal - Cadiz vs Celta Vigo - Cupa Spaniei


Ponturi fotbal – Cadiz vs Celta Vigo – Cupa Spaniei

Cadiz vs Celta Vigo

De la ora 21:30 se da primul fluier la Cadiz vs Celta Vigo, intr-o partida in care gazdele, aflate in liga a 3-a vin ca mielul la taiere, fiind nevoite sa infrunte o echipa mult mai experimentata si mai valoroasa, asa cum este Celta Vigo.

Cadiz se afla in aceasta faza a competitiei datorita unei greseli amatoricesti facuta de Real Madrid. Galacticii l-au titularizat pe rusul Denis Cherysev, care de fapt nu avea drept de joc, iar in urma apelului facut de oficialii celor de la Cazid, formatia pregatita de Rafa Benitez a fost eliminata inca din saisprezecimile competitiei. Formatia gazda este o trupa modesta, aflata pe pozitia a 4-a in Segunda Division B, adica in liga a 3-a. „Galbenii” au un parcurs modest in ultimele partide, insa cu echipe din aceeasi divizie. Ramane de vazut daca vor putea face fata unei echipe din Primera. In disputa cu Real, echipa pregatita de Claudio Barragan a fost invinsa cu 3-1.

Celta Vigo vine dupa doua infrangeri in campionat impotriva celor de la Malaga (2-0) si Athletic Bilbao (1-0). Inainte de aceste doua esecuri, trupa pregatita de Eduardo Berizzo reusise o serie de 6 meciuri fara infrangere, ba mai mult, castigand 5 dintre ele, partide in care nu primise decat 3 goluri. In Primera Division „celtii” se afla pe loc de Europa League, indepartandu-se usor de primele 4 pozitii. Un parcurs cat mai lung in Cupa Spaniei este cu siguranta unul din obiectivele echipei care a surprins placut in acest sezon, reusind meciuri fabuloase, cum ar fi victoria impotriva Barcelonei cu 4-1.

In disputele directe, Celta nu a reusit sa castige niciodata pe terenul celor de la Cadiz, mare parte dintre meciuri fiind pe vremea cand ambele evoluau in liga secunda. Nu este exclus sa avem parte de un meci cu goluri, deoarece anticipam o formatie gazda care va incerca sa joace pe cartea atacului, iar de partea cealalta o Celta Vigo care sa loveasca pe contraatac asa cum ne-a obisnuit in acest sezon.

○Statistica luna ianuarie: 11W – 0V – 17L

Pronostic Cadiz vs Celta Vigo: Celta Vigo va castiga cel putin o repriza, la o cota de 1,49 la Unibet

Pronostic cota mare Cadiz vs Celta Vigo: peste 2.5 goluri, la o cota de 2.45 la Unibet

 

Oferta pariuri online si cote Cadiz vs Celta Vigo

Untitled