Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Mallorca vs Rayo Vallecano ponturi pariuri și pronosticuri 04.06.2023

Confruntarea dintre Mallorca și Rayo Vallecano este una programată să se joace duminică seara, de la ora 19:30, aceasta contând pentru ultima etapa din cadrul campionatului spaniol, urmând să se desfășoare pe "Visit Mallorca Estadi".
Mallorca vs Rayo Vallecano
June 04,2023
19:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Mallorca vs Rayo Vallecano

Rayo Vallecano are în continuare șanse la locurile europene, iar în mod normal ar trebui joace la victorie, așa ne așteptăm dea totul pe teren. Totuși, Mallorca este o formație pericuolasa pe teren propriu, așa ar trebui aibă un cuvânt de spus. Anticipăm un meci pe cinste, cu reușite la ambele porți, însă pentru o siguranță mai mare vom miza pe variantapeste 1,5 goluri”, într-o cotă de 1.40 oferită de Betano.

Ponturi Mallorca – Rayo Vallecano

Ambele marchează - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Mallorca

  • În ciuda faptului este echipa gazdă și beneficiază de avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua în această confruntare, ceea ce era de așteptat, urmând ce-i drept înfrunte o adversară ceva mai bună. Gazdele acestei partide nu au arătat deloc rău în acest sezon, având un parcurs bun, peste așteptările lor.
  • În prezent ocupă locul al 12-lea al clasamentului din La Liga, cu 47 de puncte, până acum reușind 13 victorii și opt remize, suferind 16 înfrângeri. Dispun de un golaveraj negativ, marcând 34 de goluri, primind cu nouă mai multe.
  • Mallorca a clacat în ultima etapă, făcând deplasarea pe terenul Barcelonei, unde a pierdut cu un categoric 3-0. De menționat însă faptul este neînvinsă în ultimele șase partide disputate pe teren propriu, câștigându-le pe precedentele două, învingând Cadiz și Valencia cu 1-0.

ECHIPA PROBABILA: Roman; Maffeo, Copete, Valjent, Gaya, Costa; Rodriguez, Morlanes, Baba, Lee; Muriqi

Rayo Vallecano

  • Putem spune este o echipă mai bună, dacă ne raportăm la parcursul acesteia în actuala ediție de campionat, așa nu este de mirare faptul pornește ca favorită, urmând ce-i drept aibă o misiune dificilă, jucând totuși în deplasare, pe un teren pe care punctele nu se obțin deloc ușor.
  • Oaspeții acestei partide se găsesc pe locul al zecelea al clasamentului din La Liga, fiind la un singur punct de zona europeană. Până acum și-au trecut în cont 13 victorii și zece remize, suferind 14 înfrângeri, în urma acestor înfruntări marcând 45 de goluri, primind cu cinci mai multe.
  • După trei înfrângeri consecutive, cu Real Betis, Espanyol și Real Madrid, cei de la Rayo Vallecano au obținut un succes extrem de important. În ultima etapă, aceștia au primit vizita celor de la Villarreal, în fața cărora s-au impus cu 2-1.

ECHIPA PROBABILA: Dimitrievski; Balliu, Mumin, Catena, Garcia; Palazon, Comesana, Valentin, Chavarria; Garcia, De Tomas

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Mallorca

Pariază pe Cota 1.40 la Betano!

Plasează pariul