Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Mallorca vs Cadiz ponturi pariuri și pronosticuri 12.05.2023

Vineri, 12 mai, de la ora 22:00 va avea loc meciul Mallorca vs Cadiz, contând pentru etapa cu numărul 34 în La Liga, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Mallorca vs Cadiz
May 12,2023
22:00

Ponturi Mallorca vs Cadiz

peste 2.5 goluri - cotă 1.65 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Mallorca vs Cadiz

O remiză nu le-ar ajuta foarte mult în clasament, în special pe cei de la Cadiz. Astfel, mă aștept la un joc deschis, în care să vedem goluri, așa cum am avut parte și în precedentele dueluri directe. Recomand pronosticul „peste 1.5 goluri”, la o cotă de 1.58 la Winmasters!

Mallorca

  • Mallorca a ajuns la 3 etape consecutive fără victorie, timp în care a pierdut cu Atletico Madrid (3-1) și Girona (2-1), iar cu Bilbao a încheiat la egalitate (1-1).
  • În La Liga, echipa gazdă se află pe locul 12, cu 41 de puncte, având nu mai puțin de 7 lungimi peste „zona roșie”.
  • Echipa pregătită de Javier Aguirre nu a pierdut niciodată pe teren propriu contra celor de la Cadiz (6 victorii și 2 remize). Se impune din nou? 2.15 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Rajkovic – Maffeo, Valjent, Raillo, Copete, Costa – Morlanes, Ruiz de Galarreta, Kang-in – Muriqi, Ndiaye

Cadiz

  • Cadiz vine după o înfrângere usturătoare, 5-1 în deplasare cu Atletico Madrid. Astfel, aceștia rămân doar cu 8 victorii în actuală stagiune.
  • După 33 de runde, gazdele ocupă locul 15 în La Liga, cu 35 de puncte, având doar o lungime peste „zona roșie”.
  • Cadiz s-a impus cu 2-0 în partida tur cu Mallorca, aceștia fiind doar al 2-lea succes din istorie cu aceștia. Poate câștiga din nou? 4.20 este cota pentru o victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Ledesma – Parra, Hernandez, Fali, Espino – Alejo, Escalante, San Emeterio, Sobrino – Lozano, Ramos

Pariază pe COTA 1.58 la Winmasters!

Plasează pariul