Leganes - Real Sociedad. Se preconizează o remiză.

În acest sfârșit de săptămână se deschide o nouă etapă din fotbalul spaniol, oferind publicului în această seară două partide care vor alinia la centru formații de mijlocul clasamentului.Unul dintre acestea este cel Leganes și Real Sociedad, duel programat de la ora 23:15 pe Estadio Municipal de Butarque. Vom avea parte de un joc între două formații relativ echilibrate care însă nu au debutat în aceeași manieră în noul sezon.
leganes real sociedad

Leganes, gazda acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu a doua șansă la victorie care deși deține terenul propriu fiind de altfel un lucru foarte important, va avea în fața o combatantă care are de partea sa lucruri mai importante cum ar fi valoarea și experiența lotului. Formația condusă de la margine de argentinianul Mauricio Pellegrini a reușit să termine sezonul trecut pe ultima poziție care garanta evitarea retrogradării, fiind totuși la o distanță de 14 puncte. Leganes este pregătită să nu trăiască aceeași situație însă debutul în noul sezon pare să o trimită în aceeași zonă. Formația lui Pellegrini a realizat o primă repriză excelentă contra celor de la Athletic Bilbao, remizând cu scorul de 1-1, însă Muniain nu a fost de acord înscriind în ultimul minut golul 2 și iată cum Leganes rămâne fără niciun punct după deplasarea de pe San Mames. Aceasta poate să își ia revanșa în această seară dacă jocul va fi cu mult peste cel de la Bilbao, iar șansa nu îi va mai lipsi și de această dată.

Real Sociedad, oaspetele acestei partide, se deplasează pe Estadio Municipal de Butarque primește din partea caselor de pariuri poziția de favorită în această confruntare deoarece deține un lot mult mai experimentat și mai valoros, dar lipsa terenului propriu poate echilibra diferența aceasta dintre ea și Leganes. Formația condusă de la margine de spaniolul Asier Garitano a reușit sezonul trecut să  ocupe doar locul 12 în clasament, fiind la 10 puncte distanță de poziția de cupă europeană, fiind o pălărie prea mare la vremea respectivă, mai ales că jocul bascilor nu funcționa aproape deloc într-o perioadă, având serioase probleme din această privință. Sezonul acesta speră să fie în zona de UEL cel puțin, dar pentru aceasta va avea nevoie de constanță, având șansa să înceapă acest șir de rezultate pozitive în această seară. Dacă în prima etapă a reușit să câștige pe terenul submarinului galben cu scorul de 1-2, Real Sociedad are șansa să mai bifeze un succes în deplasare, dar acest lucru are să fie posibil nu mai printr-o organizare extrem de solidă, iar șansa să fie de partea ei și de această dată.

Cele două formații nu au debutat în aceeași manieră în noul sezon, gazdele bifând un rezultat negativ pe San Mames , iar bascii câștigând pe terenul celor de la Villareal. Cu toate acestea lucrurile nu ar trebui să influențeze cu nimic rezultatul din această seară deoarece ambele sunt nevoite să abordeze jocul la victorie, cele trei puncte fiind extrem de importante în acest moment. Voi miza pe un joc în care ambele formații vor reuși să marcheze cel puțin un gol, și implicit pe un rezultat de egalitate la final care va împărți punctele între ele.

Pronosticuri Atletico Madrid - Huesca