Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Las Palmas vs Mallorca ponturi pariuri și pronosticuri 12.08.2023

Las Palmas vs Mallorca este duelul din prima etapa in La Liga. Meciul va avea loc sâmbătă, 12 august 2023, începând cu ora 20:30, pe "Estadio de Gran Canaria". Joc echilibrat?
Las Palmas vs Mallorca
August 12,2023
20:30

Ponturi Las Palmas vs Mallorca

ambele marchează - cotă 1.80 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Las Palmas vs Mallorca

Este prima etapă în La Liga, iar începutul de sezon contează mult pentru moral. Sunt două formații cam de același nivel și mă aștept la un duel echilibrat, cu puține goluri, așa cum au fost și precedentele întâlniri. Recomand pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.45 la NetBet.

Las Palmas

  • Las Palmas tocmai a promovat în La Liga. Aceștia s-a clasat pe locul secund în liga a 2-a din Spania, loc de promovare directă.
  • Înainte de primul joc oficial din acest sezon, gazele au disputat mai multe partide amicale – ultimul joc a fost cu RB Leipzig, pierdut cu scorul de 3-0.
  • Las Palmas a pierdut un singur joc cu Mallorca din ultimele 7 partide directe.
  • 2.55 este cota pentru o victorie în această partidă!

Mallorca

  • Mallorca a impresionat în sezonul precedent din La Liga. Aceștia au fost foarte aproape de un loc de cupe europene – s-au situat pe locul 9, la doar 3 puncte distanță de top 7.
  • Oaspeții vin după o serie de 6 partide amicale, meciuri în care nu a pierdut. Printre rezultate, se numără remize cu Spezia, Koln sau Sunderland.
  • O singură dată a câștigat Mallorca pe terenul celor de la Las Palmas în cele 7 vizite. Se impune din nou? 3.40 este cota la victorie!

Pariază pe COTA 1.45 la NetBet!

Plasează pariul