Huesca - Rayo Vallecano. Duel între nou-promovate

Singura partidă ce se dispută în această seară de vineri din fotbalul spaniol este cea dintre Huesca și Rayo Vallecano, duel programat de la ora 22:00 pe stadionul Estadio El Alcoraz. Cele două formații nou-promovate nu traversează cea mai bună perioadă de start de campionat, iar tocmai această confruntare ar putea reprezenta o descătușare pentru ambele echipe.
huesca vallecano

Huesca are un start de sezon ceva mai bun decât combatanta din această seară, iar cu siguranță acest lucru se va observa poate și din cauza terenului propriu care joacă un rol extrem de important în această seară. Nou-promovata din orașul Barcelona a reușit să acumuleze 4 puncte din 9 posibile, înregistrând o victorie și un egal care pot fi demn de aplaudat. Huesca a câștigat în fața celor de la Eibar în prima etapă, scor 1-2, urmând să scoată un egal în fața celor de la Bilbao pe San Mames. Umilința a trebuit să apară destul de repede pentru Huesca care a pierdut în fața celor de la Barcelona cu un scor uluitor de 8-2, demonstrând diferența colosală de valoare între extratereștrii și celălalte formații din La Liga. Cu o astfel de apărare, Huesca se prezintă extrem de rău la nivel defensiv în această seară, în schimb atacul funcționează impecabil.

Rayo Vallecano va încerca pe Estadio El Alcoraz să acumuleze primele puncte din acest start de sezon de La Liga unde alb-roșii nu s-au prezentat deloc bine în partidele deja disputate. Aceștia nu au acumulat niciun punct în această perioadă, iar cu siguranță antrenorul spaniol Michel are încredere în băieții săi că lucrurile se vor schimba în pozitiv în această seară. Echipa sa a avut două jocuri extrem de grele cu Sevilla și Atletico care și-au pus amprenta destul de mult asupra clasamentului pentru Vallecano. Dacă jocul de pe teren propriu în fața Sevilliei nu a oferit măcar un rezultat de egalitate, fiind în final 1-4 pentru oaspeți, duelul de pe tenul celor de la Atletico Madrid s-a încheiat cu un scor destul de lejer pentru cei de la Huesca, 1-0 fiind rezultatul pentru alb-roșii.

Ultimele jocuri între cele două nou-promovate s-au soluționat cu multe goluri conform statisticilor, având mari șanse și de această dată ca lucrurile să se repete mai mult sau mai puțin. Atât Huesca cât și Vallecano sunt pregătite pentru spectacol , nevoia de puncte fiind mare la ambele formații. De aceea, voi miza pe un rezultat în care ambele formații vor reuși să marcheze și să consolideze un asemenea rezultat

Pronosticuri Monaco - Nimes