Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Girona vs Atletico Madrid ponturi pariuri și pronosticuri 13.03.2023

Luni, în data de 13 martie, cu începere la ora 22:00, se va juca partida dintre Girona și Atletico Madrid, cele două urmând să se întâlnească pe "Estadio Municipal de Montilivi", într-o partidă din cadrul etapei cu numărul 25 din campionatul Spaniei.
Girona vs Atletico Madrid
March 13,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Girona vs Atletico Madrid

Atletico Madrid este net superioară adversarei sale, din orice punct de vedere, fiind mai valoroasă, mai experimentată, având de asemenea și pretenții mult mai mari. Aceasta are mare nevoie de victorie pentru a-și consolida poziția în clasament, de aceea ne așteptăm dea totul pentru a se impune. E drept, joacă în deplasare, însă înfruntă o adversara modestă, de aceea mizăm cu încredere pe un succes al său, într-o cotă de 2.10 oferită de Betano.

Ponturi Girona – Atletico Madrid

Sub 2,5 goluri - Cota 1.82⭐
Pariază acum

Girona

  • Deși este echipa gazdă și are de partea sa avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, ceea ce era de așteptat, urmând totuși înfrunte o adversară mai valoroasă, dar și mult mai experimentată.
  • Gruparea gazdă se afla în acest moment în zona mediană a clasamentului din La Liga, ocupând mai exact locul 12, fiind la patru lungimi de zona retrogradării. Pe parcursul celor 24 de etape de campionat și-a trecut în cont opt victorii și șase remize, pierzând de zece ori, în urma acestor dueluri marcând 38 de goluri, primind tot atâtea.
  • După două victorii spectaculoase, 6-2 acasă cu Almeria și 2-3 în deplasarea de la Athletic Bilbao, cei de la Girona au clacat. În runda precedentă de campionat s-au deplasat în fieful celor de la Getafe, unde au pierdut cu 3-2.

ECHIPA PROBABILA: Gazzaniga; Martinez, Bueno, Juanpe, Hernandez; Romeu, A Garcia, B Garcia; Tsygankov, Castellanos, Riquelme

Atletico Madrid

  • Nu are nevoie de prezentări speciale, fiind una dintre marile forțe ale fotbalului spaniol, care are în fiecare sezon pretenții mari, cum este cazul și în actuala stagiune, aceasta luptandu-se pentru clasarea în top 4.
  • Plăpumariiocupă în prezent locul al treilea al clasamentului din La Liga, cu 45 de puncte acumulate de-a lungul celor 24 de etape. Aceștia și-au trecut în cont 13 succese, remizând de șase ori, suferind cinci eșecuri, în toate aceste dueluri marcând 38 de goluri, primind de două ori mai puține.
  • Trupa lui Diego Simeone este neînvinsă de șase partide, interval în care a obținut patru victorii, ultima venind în runda precedentă de campionat, făcând spectacol cu Sevilla, impunându-se cu un neverosimil 6-1, pe teren propriu, așa are un moral bun înainte de această înfruntare.

ECHIPA PROBABILA: Oblak; Llorente, Savic, Gimenez, Hermoso, Carrasco; Koke, Witsel, Griezmann; Memphis, Morata

Pariază pe Cota 2.10 la Betano!

Plasează pariul