Girona - Real Madrid. Los Blancos nu ar trebui să aibă probleme în această deplasare.

Madrilenilor li se oferă încă odată ora 23:15 pentru disputarea celui de-al doilea joc din noul sezon de Primera Division, dar acest lucru nu îi supără pe fotbaliștii lui Lopetegui care sunt pregătiți de un duel extrem de dificil pe terenul celor de la Girona, formație care le-a pus gând rău lui Ramos&Co, încercând pe cât posibil să realizeze miracolul în această seară, partida urmând să fie transmisă pe DigiSport 3.
girona real madrid

Girona simte că de această dată lucrurile sunt ceva mai aranjate la club, dar mai ales simte că doar în acest început de campionat poate răpune din grazii Spaniei deoarece elaborarea fotbalului spectacol se realizează odată cu trecerea etapelor, în acest moment majoritatea fiind într-o căutare a formei de învingător. Formația condusă de pe bancă de spaniolul Sacristan a reușit să acumuleze 51 de puncte sezonul trecut și să trăiască pe picior mare până la finalul lui deoarece emoțiile privind retrogradarea nu aveau cum să apară, Girona fiind dornică de un nou restart. Acesta s-a produs și iată cum debutează semi-pozitiv pe scena primei ligi spaniole pe teren propriu contra celor de la Valladolid. Din nefericire pentru fani, victoria nu și-a făcut apariția ci doar egalul, Girona remizând cu un scor alb de 0-0, multe aspecte de-a lungul jocului înclinând într-adevăr spre o victorie a formației lui Sacristan care trebuie să treacă peste acest rezultat. Posesia și ocaziile au fost clar în favoarea acesteia care speră să fie de două ori mai eficientă și mai competitivă în super jocul din această noapte.

Real Madrid se deplasează pe Estadio Municipal de Montilivi cu gândul să lege victoria de weekendul trecut cu una nouă în această seară. Los Blancos a trecut prin câteva schimbări majore în această vară, dar care nu și-au pus amprentul atât de mult, într-adevăr având nevoie de timp ca acestea să se observe la un asemenea club. În primul rând, schimbarea lui Zidane cu Lopetegui a fost și va rămâne o mișcare destul de înțeleaptă a lui Florentino Perez care crede în abilitățile spaniolului de a menține echipa pe linia din ultima vreme. În al doilea rând, plecarea lui Cristiano Ronaldo de pe Bernabeu a destabilizat destul de puternic vestiarul, dar colegii săi din vechea gardă speră să nu îi simtă lipsa și să se descurce și fără portughez. Chiar în primul joc din acest sezon, atacul Realului a avut ceva de suferit, dar existența unui Bale și a unui Benzema poate rezolva orice problemă. Madrilenii au reușit să se impună în fața celor de la Getafe cu scorul de 2-0 pe Bernabeu și speră să continue pe același drum și după deplasarea de la Girona.

Bookmakerii simt diferența colosală de valoare între tripla campioană a Europei și Girona, și oferă la această partidă cote extrem de dezechilbrate, dar în materie de goluri situația se schimbă, ne mergând pe un spectacol a favoritei din această seară. Madrilenii sunt văzuți ca victorioși, dar nu la un scor prea mare, simțindu-se o lipsă de concentrare la finalizare. Voi miza pe victoria lui Los Blancos în acest duel, iar cu siguranță aceasta nu va înscrie mai mult de două goluri în poarta Gironei, având mari șanse să câștige cu același scor ca în partida precedentă.

Pronosticuri RB Leipzig - RB Salzburg