Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Getafe vs Celta Vigo ponturi pariuri și pronosticuri 03.05.2023

Etapa cu numărul 33 din cadrul campionatului spaniol propune duelul dintre Getafe și Celta Vigo, acesta fiind programat să se joace miercuri, în data de 3 mai, de la ora 23:00, urmând să se desfășoare pe "Coliseum Alfonso Perez".
Getafe vs Celta Vigo
May 03,2023
23:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Getafe vs Celta Vigo

Celta Vigo este o echipă ceva mai bună, atât din punct de vedere al valorii, cât și al parcursului din campionat, însă nu vom merge pe mâna sa. Getafe are mare nevoie de puncte, iar cum aceasta beneficiază și de avantajul propriului teren, ne așteptăm dea totul pentru victorie. Anticipăm o partidă cu reușite la ambele porți, însă pentru o siguranță mai mare, vom miza pe variantapeste 1,5 goluri”, într-o cotă de 1.57 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Getafe – Celta Vigo

Peste 30,5 game-uri - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Getafe

  • Este una dintre echipele de pluton din La Liga, care, din punct de vedere al valorii, dar și al parcursului din campionat, este sub nivelul adversarei sale, însă în ciuda acestui aspect pornește cu prima șansă la casele de pariuri, fiind ce-i drept avantajată de faptul joacă acasă.
  • Gazdele acestei înfruntări ocupă penultimul loc în clasamentul din La Liga, însă au în continuare șanse la evitarea retrogradării, fiind la două puncte de locul 17, ultimul ce își asigură încă un sezon în prima divizie. Cele 32 de etape de până acum le-au adus șapte victorii, zece remize și 15 înfrângeri, în toate aceste partide înscriind 29 de goluri, primind cu 13 mai multe.
  • Cei de la Getafe traversează o perioadă extrem de slabă, având în vedere faptul sunt fără victorie în ultimele șase jocuri. În acestea au pierdut de patru ori, ultima dată fiind învinși de Espanyol în etapa anterioară, pierzând la scor minim, în deplasare.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Celta Vigo

  • Este departe de echipa care amenința locurile fruntașe, în ultimii ani având performanțe modeste, jucând în general pentru evitarea retrogradării, cum, de altfel, este cazul și în actuala ediție de campionat.
  • Totuși, oaspeții se descurcă mai bine decât adversarii lor în La Liga, având în vedere faptul se găsesc pe locul 13 în clasament, neavând emoții mari în privința retrogradării, fiind la opt puncte de locul 18, primul ce duce în Segunda Division. Până acum și-au trecut în cont zece victorii, nouă remize și 13 înfrângeri, meciuri în care au marcat 38 de goluri, primind cu șapte mai multe.
  • După un succes la scor minim obținut în duelul de pe teren propriu cu ultima clasată Elche, cei de la Celta Vigo s-au deplasat în fieful celor de la Villarreal, unde nu au reușit producă surpriza, pierzând în manieră clară, scor 3-1.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Celta Vigo

Pariază pe Cota 1.57 la Betano!

Plasează pariul