Getafe vs Bilbao - Primera Division - Analiza si pronostic


getafe-bilbao
 

Getafe vs Bilbao – Primera Division – Analiza si pronostic

Doua vecine de clasament se intalnesc in ultima partida a etapei cu numarul zece din La Liga, Spania, Getafe si Athletic Bilbao.

Micuta grupare madrileana se afla pe locul cinci, avand un gol avans in fata bascilor. Forma buna pentru Getafe, aceast castigand fiecare din ultimele patru meciuri din La Liga. In trei din aceste jocuri s-a impus cu 2:0. Pedro Leon a reusit sa marcheze in ultimele doua jocuri de trei ori. Daca in finalul sezonului trecut pierdea acasa de trei ori, in campionatul curent Getafe dupa remiza cu Almeria a obtinut trei victorii din trei posibile, ultimele doua la handicap. Daca o va obtine si pe a patra atunci va incheia runda pe un loc de Liga Campionilor.

Echipa probabila Getafe (4-2-3-1): Moya – Valera, L. Lopez, Raaf, Lago – Borja, Mosquera – Pedro Leon, Sarabia, Castro – Colunga

Athletic Bilbao in ciuda faptului ca se afla pe locul sase este o echipa inconstanta. Bascii au castigat primele doua jocuri din acest sezon, dar dupa aceea nu a mai reusit sa lege doua rezultate similare. Daca acest lucru va fi valabil si luni, atunci nu ar trebui sa castige. Asta pentru ca in etapa trecuta a dispus cu 2:0 acasa de Villarreal, revelatia sezonului din La Liga. In deplasare Bilbao nu a reusit sa ia puncte decat din primul joc, victorie cu 2:1 la Valladolid, pierzand urmatoarele trei dueluri.

Echipa probabila Athletic Bilbao (4-2-3-1): Iraizoz – De Marcos, Gurpegi, Laporte, Balenziaga – Rico, Iturraspe – Susaeta, Ander, Muniain – Aduriz

Coliseum Alfonso Perez este o adevarata fortareata pentru Bilbao, aceasta nereusind sa castige niciodata aici. In ultimele doua vizite nu a reusit nici sa marcheze, dupa o remiza ”alba”, pierzand-o pe ultima cu 0:1 in urma cu sapte luni.

Daca privim la modul cum se descurca Getafe acasa, respectiv Bilbao departe de San Mames atunci am fi tentati sa mergem pe 1 solist in acest duel Asta suplimentar, pentru ca avem o cota foarte buna si pentru Getafe cu handicap asiatic 0, pronostic care presupune restituirea mizei daca jocul se incheie la egalitate. Bookmakerii prevad insa un duel extrem de echilibrat, agentia de pariuri online WilliamHill oferind cotele 2.70 3.10 2.70. De notat la final ca nu sunt probleme de efectiv in cele doua tabere.

Pronosticul nostru: victorie Getafe avand o cota de 1.91 la WilliamHill
Suplimentar: Getafe (0) la o cota de 2.70 la WilliamHill

scris de Gaby